Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Agave mesterséges növény 16 cm

37 399 Ft a DPH-val
Nem elérhető

Leírás

Jellemzők

Az agave növény nagy, robosztus, merész levelekkel, szúrós szélű, általában másik tövissel végződik. A robusztus szár általában rövid, így a levelek úgy néznek ki, mintha közvetlenül a gyökérből nőttek volna. Az agavék szorosan rokonok a liliomokkal, és nem tartoznak a kaktuszokhoz.

Esemény

Az agavák természetesen elsősorban Mexikóban nőnek, de az Egyesült Államok déli részén vagy Közép- és Dél -Amerikában is megtalálhatjuk őket. Ugyanakkor megfelelő éghajlatú helyeken is termesztik, pl. a Földközi -tengeren.

Paraméterek

Mesterséges Agave növényünk 16 cm magas. Zöld szárú, barna színű, műanyagból készült. A száron széles zöld levelek vannak, amelyek tetején tövis található. Ezt a növényt belső bélés vagy dekoratív virágcserép nélkül szállítjuk. Lyukasztó tüskét tartalmaz, amellyel könnyedén rögzítheti a növényt a választott virágcserephez.

Elhelyezkedés

Belső kialakításra készült , kiegészíthető a nappalival, a dolgozószobával és olyan helyekkel, ahol az élő növény nem jutna elegendő fényhez vagy rendszeres gondozásra. A mérete miatt, ez alkalmas, hogy azt a dohányzóasztalon vagy komód úgy, hogy az jól látható helyen. Tökéletesen kiegészíti a belső teret, és szellős skandináv hangulatot kölcsönöz neki.

Kombinációk

Javasoljuk az agave kombinálását más növényekkel, amelyek természetes környezete a sivatagban van, vagy ahol száraz az éghajlat, mint pl. különféle kaktuszok, Dracaena vagy Yucca. Önmagában is kellemesnek tűnik, hiszen gyönyörű levelei önmagukban is szép díszek. Nem véletlen, hogy az Agave az egyik legnépszerűbb pozsgás növény.


Paraméterek

Termékkód 20148
Magasság 16 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Lapanyag műanyag
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!