Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

DYL-103-1

49 499 Ft a DPH-val
40 db készleten azonnali szállításhoz
A házadban október 26., kedd

Leírás

Jellemzők

A Dracena népszerű szobanövény, a növény nevének eredete az ókori görög Drakaina vagy "szitakötő" szóból származik, köszönhetően a Dracena száraiban található piros gumiszerű gyantának, amelyet a sárkány véréhez hasonlítottak. Több évszázaddal ezelőtt ezt a gyantát fogkrémként, festékként és gyógyszerként használták. Ma is használják lakkként és könnyű nyomtatásban. A Dracen gondozása viszonylag egyszerű, és akár túl is élhet némi elhanyagoltságon. A szoba figyelmét nemcsak friss zöldsége vonzza, gyönyörű színmintákkal, hanem a Dracena is javítja a levegő minőségét. A levelek tetejének és aljának rendszeres törlése nedves ruhával lehetővé teszi a növény számára, hogy szabadon cserélje a levegőt a helyiségben. Jellegzetes kard alakú leveleinek és minimális gondozási igényeinek köszönhetően a Dracena szinte tökéletes szobanövény.

Esemény

Dracena őshonos Madagaszkáron és az Indiai -óceán más szigetein. Természetes módon csak meleg éghajlaton nő. Bár természetes környezetében tisztességes magasságot ér el, a belső térben sokkal kisebb. Például a Dracaena fragrans (Illatos Dracena) Afrika trópusi részein eléri a 15 méteres magasságot, míg a belsejében 1 - 1,8 m magas.

Paraméterek

A mesterséges Dracenánk 180 cm magas, beleértve a virágcserepet is. 3 törzsből áll, amelyek zöld műanyagból készültek. A levelek is műanyagból készülnek, amelyek életre kelnek. A lapok száma 61 db. Gyönyörűen hosszúkásak, kard alakúak. A lombozat a törzs tetején kezdődik. Ez a pálmafa élő változatának tökéletes mása. Ezt a Dracena -t 20,32 cm átmérőjű alap műanyag edényben szállítják, egy mohával borított mesterséges hordozóval együtt.

Elhelyezkedés

A Dracena nagyon szépen kitölti a nyitott és világos szobákat. Reális megjelenésének köszönhetően gyönyörű dekorációja lesz otthonának vagy irodájának, és elfelejti, hogy ez a növény valójában mesterséges. Gyönyörűen kiemelkedik a talapzaton, a nappaliban és az étkezőben, mindig a lakás vagy ház legreprezentatívabb részein. A Dracena garantáltan egzotikumot hoz az otthonába.

Kombinációk

Javasoljuk, hogy a Dracena -t kombinálja más növényekkel, amelyek természetes környezete a szigeteken vagy száraz éghajlati helyeken található, mint pl. különböző kaktuszok , Dracens vagy Yuccas . Önmagában is kellemesnek tűnik, hiszen gyönyörű hosszúkás levelei önmagukban is szép díszek. Nem véletlen, hogy a Dracena az egyik legnépszerűbb szobanövény. A Dracena nagyon jól kiegészíti a földes színű virágcserepeket. Szépen kiegészíthető világos színű dekoratív kaviccsal is, amely szépen kiegészíti ezt a gyönyörű növényt. Virágcserepek, dekoratív kavics, valamint egyéb említett termékek megtalálhatók weboldalunk kínálatában.

Paraméterek

Termékkód 20075
Magasság 180 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
A betét átmérője 19.8 cm
Szárak / szárak száma 3 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 60 cm
Levél szélessége 9 cm
Lapok száma 61 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 75 cm
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!