Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Vásárlás

Követkereskedésed is van?

A HK-green kizárólag online áruház. Nincsenek kőboltjaink, és még nem áll rendelkezésre katalógus vagy bemutatóterem.

Kell, hogy regisztráljak, hogy vásároljak veled?

A nálunk történő vásárláshoz regisztráció nem szükséges.

A regisztráció előnye azonban az, hogy figyelemmel kísérheti a megrendelés állapotát, és bármikor megismerheti megrendelésének előzményeit. Adatait mentheti is, és új megrendelés kitöltésekor nem kell újra megadnia.

Láthatja megrendelésének aktuális állapotát, valamint nyomon követheti, hogy a szállítmány jelenleg hol tart szállítás alatt.

Változhatom, vagy megszühetem a rendelést?

A megrendelést bármikor megváltoztathatja vagy lemondhatja elküldése előtt, küldje el ezt a kérést az info@hk-green.sk e-mail címünkre, vagy telefonon a +421 222 200 062 telefonszámon.

Lehetséges több rendelés összeegyezése?

Igen, de csak akkor, ha megrendelését még nem küldték el. A megrendelések összevonására vonatkozó kérelmet küldje el az info @ hk-green, sk e-mail címre, vagy telefonon a +421 222 200 062 telefonszámon.

Hogyan találhatok rendelésem állapotát?

Ha Ön regisztrált ügyfél, figyelheti megrendelésének állapotát, ha bejelentkezik oldalunkra a rendelési előzmények részben.

Hogyan fizethetek a megrendelésért?

Megrendelését utánvéttel, azaz készpénzben fizetheti közvetlenül a futárnak az áru átvételét követően, vagy a megrendelés elkészítését követően azonnal fizethet hitelkártyával vagy banki átutalással.

Nem kaptam a megrendelés megerősítését.

Ebben az esetben lehetséges, hogy a megrendelés készítésekor helytelenül hozta létre az e-mail címét, vagy a megerősítés a Spam (spam) címre érkezett, vagy valamilyen okból hibásan küldte a megrendelést, és rendszerünk nem regisztrálta.

Probléma esetén lépjen velünk kapcsolatba e-mailben az info@hk-green.sk címen, vagy telefonon a +421 222 200 062 telefonszámon.

Nem válaszolt kérdésre?

Ha a leggyakrabban feltett kérdések megválaszolása ellenére kapcsolatba kell lépnie velünk, akkor ezt megteheti az info@hk-green.sk e-mail címen vagy a +421 222 200 062 telefonszámon.