Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Ficus mesterséges fa 180 cm

53 399 Ft a DPH-val
50 db készleten azonnali szállításhoz
A házadban október 26., kedd

Leírás

Jellemzők

A Ficus mindig zöld dekoratív fa, amely az egyik legnépszerűbb szobanövény. Enyhén lelógó ágai és tojásdad hegyes levelei vannak. Általában mélyzöld színűek, és nagyon gyakran tarka levelekkel rendelkező növényeket is termesztenek. Néhány év múlva egy kis Ficus nő szobanövényen, és több méter magasra is megnőhet. Ficus szereti a sok fényes és szórt fényt, de nem a közvetlen napfényt. Normál szobahőmérsékleten 24 ° C -ig virágzik, télen a hőmérséklet nem eshet 15 ° C alá. A növény nem tolerálja a nagy hőmérséklet -ingadozásokat és huzatot. A téli hónapokban zsúfolt helyen termesztjük.

Esemény

A növény eredeti talaja Malajzia, a Fülöp -szigetek, Új -Guinea, Indonézia erdei. Például Új -Guineában nő a legnagyobb Ficus - elérhetik a 40 méternél magasabb magasságot és 4-5 méter vastagságot, de otthon nem nő két méternél többet. Ezeknek a virágoknak nagy fényes levelei vannak, leesnek és tejlevesek. Latin -Amerikában ismert, ahol ebből a gyümölcsléből készítenek daganatokat feloldó gyógyszereket. Indonéziában és különösen Indiában a Ficus szent növénynek számít, amely szellemiséget és megvilágosodást biztosít. A lakosok gyakran látják a templomokban. A keleti filozófia szerint Ficus pozitív energiát művel a házban.

Paraméterek

Fikus mesterséges fánk 180 cm magas, beleértve az alapvető virágcserepet is. 2 törzse természetes fából készült, amelyeken gazdagon elhelyezett gazdag levélkoronák találhatók. A levelek műanyagból készültek, de tapintásra elevennek tűnnek. Színük világos és sötétzöld, krém kombinációval a levél szélein. A mesterséges Fikus egy beltéri növény, amely 20,32 cm átmérőjű alap műanyag virágcserépben kapható. A mesterséges hordozó felületét moha borítja.

Elhelyezkedés

Gyönyörű Fikuszunk, hűen utánozva élő formáját, garantáltan nagyon szépen megszépíti otthonát. Szükséges azonban a megfelelő helyre helyezni, ahol szépsége teljes mértékben megnyilvánulhat. Legyen az irodában , a nappaliban vagy a folyosón - ez a drágakő valóban mindenhol elfér. Nagyon jó választás még rendkívül igényes belső terekben is (fényhiány, dohányzóhelyek, nehezen elérhető helyek).

Kombinációk

A mesterséges Ficus a legkelendőbb termékünk. Szépségét megsokszorozza Zamiokulkasa , Dífenbachie társaságában, de különböző bonsai fajokkal is. A Fikus számára azt is javasoljuk, hogy válasszon egy szép dekoratív virágcserepet, amely megfelel a növénynek és a kiválasztott belső térnek. Egy megfelelően megválasztott virágcserép igazi csodákra képes. Az egyszínű virágcserepek, ideális esetben lágy színekben, tökéletesen illeszkednek a mesterséges Ficushoz. Kínálatunkban virágcserepek nagy választékát is megtalálja.

Paraméterek

Termékkód 20087
Magasság 180 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 17 cm
A betét átmérője 19.8 cm
Szárak / szárak száma 2 ks
Szár / szár anyaga faipari
Levélmagasság 6 cm
Levél szélessége 3.5 cm
Lapok száma 2420 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Ág színe barna
Levél színe zöld, fehér
Törzs / szármagasság 65 cm
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!