Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges fa Dracena 135 cm

34 899 Ft a DPH-val
Raktáron:40db
Várható szállítási idő: szeptember 21., kedd

Leírás

Jellemzők

Nagyon gyorsan meg fogja ismerni Dracent, mert első pillantásra egyszerű megjelenésű, semmi különös. Jellegzetes kard alakú leveleinek és minimális gondozási követelményeinek köszönhetően a Dracena szinte tökéletes szobanövény . Természetes módon csak meleg éghajlaton nő. Bár a természetes környezetben tisztességes magasságot ér el, a belső térben sokkal kisebb. Afrika trópusi részeiről származik, ahol a magassága eléri a 15 métert, míg a belsejében 1 - 1,8 m magas. A piacon több fajta közül lehet választani. Az is érdekes, hogy minden fajnak más a színe és a levélmérete. Tiszta vonalakkal rendelkezik, amelyek alkalmassá teszik a szellős és minimalista otthonokba.

Esemény

Afrika, Ázsia, Madagaszkár és az Indiai -óceán más szigetei szubtrópusi régióiból származik. A növény nevének eredete az ókori görög drakaina vagy "szitakötő" szóból származik, köszönhetően a Dracena száraiban található piros gumiszerű gyantának, amelyet egy sárkány véréhez hasonlítottak. Régen ezt a gyantát fogkrémként, gyógyszerként vagy festékként használták. Ma is használják, például a mélynyomásban. A Dracena az egyik leghatékonyabb szobanövény, amely képes javítani otthonaink levegőminőségét, képes megtisztítani a levegőt a formaldehidtől, a benzoltól, a szén -monoxidtól, a triklór -etiléntől, a xiloltól és a cigarettafüsttől. Érdekes, hogy a Dracena egyes fajtái faként, mások cserjékként nőnek.

Paraméterek

Hozzon egy kis zöldet a belső térbe ezzel a mesterséges Dracena -val, amely elevennek tűnik. A dracena 135 cm magas, és tökéletes módja annak, hogy élénkítse a belső teret . Négy törzse van, amelyek az alap virágcseréphez vannak rögzítve. Az alap edényben az aljzat felületét mohautánzat borítja. Ennek a virágcserépnek az átmérője 17,78 cm. A levelek közepe narancssárga, amely fokozatosan zöldbe olvad, és a levelek széleit ismét narancs borítja. A levelek műanyagból készültek, de tapintásra elevennek tűnnek. Számuk 92 db.

Elhelyezkedés

A Dracena tökéletes azok számára, akik növényeket szeretnének otthonukban tartani, de nincs elég idejük gondozni őket. A Dracena műfát a belső térre tervezték. Ideális kiegészítő otthonába , irodába vagy műtétre . Különösen ott fogadja szívesen, ahol a napfény sugarai nem érik el.

Kombinációk

Javasoljuk, hogy a Dracen -t kombinálja kínálatunk számos más termékével. Ha zöld kompozíciót szeretne létrehozni, ne habozzon elérni például Ficust , Bambusz Madagaszkárt. Ezzel a kombinációval gyönyörű zöld béke oázist hozhat létre. Kínálatunkban számos dekoratív virágcserepet is talál, amelyekben a Dracena szépen kiemelkedik.

Paraméterek

Termékkód 20072
Magasság 135 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 15 cm
A betét átmérője 17.9 cm
Szárak / szárak száma 2 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 38 cm
Levél szélessége 7 cm
Lapok száma 92 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Levél színe zöld
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!