Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges fa Fikus Benjamin zöld fehér 170 cm

44 599 Ft a DPH-val
50 db készleten azonnali szállításhoz
A házadban október 26., kedd

Leírás

Jellemzők

A Ficus Benjamin a Moraceae családhoz tartozó, dísznövényként széles körben termesztett cserje vagy fa növény. A Ficus benjamin mindig zöld dekoratív fa, amely az egyik legnépszerűbb szobanövény. Enyhén lelógó ágai és tojásdad hegyes levelei vannak. A Ficus sekély gyökerű, levélszerkezetű és széles, örökzöld levélű, világos, enyhén szürkés sima kéregű növény. Vad körülmények között a növény eléri a 15-20 m magasságot. Világos helyre illik, de nem közvetlen napfénynek. A tarka formáknak több fényre és meleg helyen kell elhelyezniük. A Ficus benjamina mérsékelt páratartalmat, fényt, huzatmentességet és legalább 10 Celsius fokos hőmérsékletet igényel.

Esemény

A Ficus Ázsiában és Ausztráliában őshonos, különösen Indiában, a Jabában és Balin. Ausztrália, Bhután, Kambodzsa, Kína, Fülöp -szigetek, Laosz, Malajzia, Nepál, Új -Guinea, Thaiföld, Vietnam és a Csendes -óceán északi és déli részéről. Homokos és meszes talajokon fejlődik ki a folyók és patakok mentén; növényi díszként termesztése világszerte elterjedt. Ez egy dísznövény, amely vonzó alakja és a különböző környezeti feltételeknek való toleranciája miatt nagyra becsülik szobanövényként .

Paraméterek

Fikus Benjamin mesterséges fánk 170 cm magas, beleértve a virágcserepet is. Ez a mesterséges Ficus különösen érdekes annak öt törzsét valódi fa, erősen elágazó, barna műanyag ágak és a kiváló minőségű 465 textil levelek zöld és fehér színek kombinációja. 17,78 cm átmérőjű alap virágcserépben van rögzítve, moha utánzással. Javasoljuk , hogy dekoratív virágcserépbe helyezze .

Elhelyezkedés

Mesterséges Fikusunkat a belső térbe terveztük. A legjobban alkalmas közepes és nagy terekbe, ahol nem zavarja. Használható nappaliban, étkezőben és előszobában, vagy télikertben. Különösen pasziánszként tűnnek ki, de kínálatunkból más növényekkel is kombinálhatja őket.

Kombinációk

Javasoljuk, hogy a fikuszt kombinálja kínálatunk más típusú fikuszaival. Az ajánlott dekoratív virágcserepek külön rendelhetők, valamint megfelelő ültetési és hidrogranulátum vagy más töltőanyag, amelyet kínálatunkban talál. Az agyaggal vagy dekoratív kaviccsal való kombináció garantáltan nagyszerű választás. Mivel színes levelei vannak, célszerű dekoratív virágcserepet választani, különösen egyszínű, vagy finom mintával. Válasszon széles választékunkból.

Paraméterek

Termékkód 20086
Magasság 170 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 14.5 cm
A betét átmérője 17.2 cm
Szárak / szárak száma 5 ks
Szár / szár anyaga faipari
Levélmagasság 9 cm
Levél szélessége 4.5 cm
Lapok száma 465 ks
Lapanyag textíliák
Törzs / szár színe barna
Ág színe barna
Törzs / szármagasság 140 cm
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!