Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges filodendron 180 cm

74 399 Ft a DPH-val
40 db készleten azonnali szállításhoz
A házadban október 26., kedd

Leírás

Jellemzők

A Philodendron az Aron család növényeinek nemzetsége. Kicsi, de robusztus, évelő gyógynövények, egész vagy törött levelekkel és apró virágokkal, nád alakú virágzatban, tülllel borítva. A gyümölcs bogyók. A nemzetség mintegy 500 fajt tartalmaz, és kizárólag a trópusi Amerikában elterjedt. A filodendronokat elsősorban szobanövényként ismerik. Számos fajtát termesztettek. A trópusokon szabadtéri dísznövényként is termesztik. Tűket tartalmaznak kalcium -oxalátból, és lenyeléskor irritálják az emésztőrendszert. 2018 -ban összesen 21 fajt soroltak át az új Thaumatophyllum nemzetségbe, beleértve a T. bipinnatifidum és a T. speciosum termesztett fajokat is.

Esemény

A nemzetség körülbelül 482–538 ismertetett és elismert fajt tartalmaz, de a teljes szám magasabb, és körülbelül 700 fajra becsülik. Az Aron család második legnagyobb nemzetsége. Kizárólag trópusi Amerikában elterjedt, Észak -Mexikótól Közép -Amerikán át Paraguayig és Argentína északi részéig terjed, és magában foglalja a Karib -szigeteket. A fajok sokféleségének központja Brazíliában található. A filodendronok főleg trópusi esőerdőkben nőnek, ritkábban ritka trópusi erdőkben, mocsarakban és vízfolyások mentén. Epifitaként vagy fél-epifitákként nőnek a fákon, litofitaként a sziklákon és sziklákon, vagy rizómás gyógynövényekként szilárd talajon vagy mocsarakban. Elsősorban árnyékos élőhelyeket keresnek.

Paraméterek

Mesterséges filodendronunk 180 cm magas, beleértve a virágcserepet is. 1 törzsből áll, világoszöld színű, műanyagból. A levelek műanyagból készülnek, amelyek életre kelnek és 252 darabból állnak. Sötétzöld színűek, a végén enyhén barnák. Ez a növény élő változatának tökéletes mása. A Philodendron 20,32 cm átmérőjű alap műanyag edényben , mohával borított mesterséges hordozóval együtt kerül forgalomba.

Elhelyezkedés

Filodendron mesterséges fánkat, mivel nem rendelkezik UV védelemmel, a belső térre tervezték. Alkalmas a lakás világos és nyitott szobáiba, ahol szépsége garantáltan élénkíti a belső teret. Megjelenésének köszönhetően kitűnő a szállodák és éttermek előcsarnokaiban. Önmagában tökéletesen kiemelkedhet, nincs szüksége társra önmagához. Ez tökéletesen helyettesíti a Philodendron élő verzióját.

Kombinációk

A mesterséges Philodendron nagyon jól kombinálható más fügefajokkal, de különböző pálmafákkal is. Ez a Philodendron is tökéletesen "érthető" a műanyag RATO virágcserepekkel, világosabb, de sötét színű rattan mintával. Kínálatunkban megtalálja őket. A virágcserépben történő ültetést azáltal is különlegessé teheti, ha faforgácsot helyez az aljzat felületére, amelynek nagy választékát honlapunkon is megtalálja.

Paraméterek

Termékkód 20058
Magasság 180 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Szélesség 8 cm
A betét átmérője 19.8 cm
Törzs / szár hossza 100 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ág hossza 17 cm
Levél szélessége 9 cm
Levél hossza 17 cm
Lapok száma 252 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe zöld
Ág színe barna
Levél színe zöld
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!