Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges növény Aloe 13,5 cm

1 239 Ft a DPH-val
480 db készleten azonnali szállításhoz
A házadban október 26., kedd

Leírás

Jellemzők

Az aloe az aszfodel család zamatos növénye , amely szubtrópusi és trópusi területeken nő. Igénytelen növény, hasonló a kaktuszhoz. Vastag levelei vannak és tövises a szélein. Ennek a növénynek az éltető vére a leveleken belül található gél, amely gazdag tápanyagokban. A levelek zöldtől szürke-zöld színűek. Egyes fajok szélén fehér foltok vannak. Fajtól függően egy méter magasra nő. Elsősorban az egészségügyben, a kozmetikumokban, de a lakás díszítésére is használják.

Esemény

Trópusi országokban fordul elő. Ennek a növénynek az őshazája az Arab -félsziget, a Kanári -szigetek, Észak -Afrika, és onnan terjedt el a száraz éghajlatra és Európába. Otthon is termeszthető, a növény könnyen öntözhető. Csak hetente kétszer -háromszor. Nem jó azonnal napfénynek kitenni, fokozatosan kell elvégezni. A növénynek hozzá kell szoknia. A téli öntözést korlátozni kell, csak akkor öntözzük, ha a levelek végei megpuhultak. A növény fagyérzékeny.

Paraméterek

Az aloe mesterséges növény, amelyet webáruházunkban kínálunk, 13,5 cm magas . A csomagtartó műanyag, a lap anyaga poliuretán, mélyzöld színű. A tömör levélnek tövis végei vannak, és piros színű. Ezek nem különböztethetők meg az igazi növénytől. A hornyolt tüskének köszönhetően gyorsan és egyszerűen elhelyezhető. Javasoljuk, hogy vásároljon tőlünk egy dekoratív virágcserepet is, amely nem része az Aloe -nak. Egy megfelelően megválasztott virágcserép képes lesz hangsúlyozni a növény szépségét a lakás belsejében, így a választás nem kevésbé fontos, mint maga a növény.

Elhelyezkedés

Az Aloe mesterséges növényt a belső térbe tervezték, és ideális kiegészítője otthonának vagy irodájának . Minimalista nappaliba illeszkedik, de még egy előre berendezett hálószobában sem fog kinézni extra. Az aloe nagyon szépen kiemelkedik egy fehér dekoratív kaviccsal töltött üvegedényben, amelyet webáruházunkban kínálunk. Ez a növény könnyen alkalmas bármilyen helyiségbe, és a legjobban megvilágítja a fürdőszobában lévő teret.

Kombinációk

Aloe növényünk nagyon reálisnak tűnik. Egyedül kiemelkedik a térben, vagy kombinálhatja különböző típusú Stonecrop , Ivy , de virágos növényekkel is . Az ablakpárkányon vagy függő edényekben , nyugodt a mennyezetről, nagyon kellemes érzést kelt. Ha úgy dönt, hogy az Aloe -t egy magas edénybe helyezi, mindenképpen nyúljon hozzá az ország nyelvével kombinálva. Egyedülálló és egyedi megjelenést érhet el a belső térben.

Paraméterek

Termékkód 20140
Magasság 13.5 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 9 cm
Levél szélessége 3 cm
Lapanyag műanyag
Levél színe zöld
A tüske hossza 5 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!