Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges tenyér Areca 225 cm

92 999 Ft a DPH-val
40 db készleten azonnali szállításhoz
A házadban október 26., kedd

Leírás

Jellemzők

Az Areca az Areca családba tartozó növénynemzetség, amely mintegy 50 fajt tartalmaz. A pálmafák számos törzse bokros elágazású, levelei számos fényes legyező alakú részre oszlanak, szemben vannak. Az areca tenyér karcsú, és akár 25 méter magasra is megnő. A törzs átmérője 20-30 cm. A levelek hegyesek, legfeljebb 10 cm szélesek, 1,5-2 méter hosszúak. Dísznövényként termesztik a trópusi és szubtrópusi területek kertjeiben és beltéren szobanövényként. Néha pillangó tenyérnek nevezik a levelek alakja miatt.

Esemény

Az areca pálma Malajziában őshonos, de trópusi Ázsiában és Kelet -Afrikában termesztik. Egy tipikus legyező alakú tenyér nő elöl és hátul Indiában, Pakisztánban, Ceylonban, Kínában, Tajvanon és a Maláj-félszigeten. Sok trópusi és szubtrópusi területen is termesztik, ha az éghajlat ezt megengedi. A legelterjedtebb Thaiföldön, Vietnamban, Malajziában, Burmában és Srí Lankán. Kelet -Afrikában kezdik termeszteni.

Paraméterek

A mesterséges Areca pálmafánk, beleértve a virágcserepet is, 225 cm magas. 25,4 cm átmérőjű alap műanyag edényben szállítjuk, az aljzat mohával borított felületén. A Palma Areca 5 törzsével rendelkezik, amelyek műanyagból készültek, és a felületükön természetes fakéreg borítja. A pálmafán 47 természetes zöld mesterséges levél található, amelyek kiváló minőségű műanyagból készültek, de nem különböztethetők meg az élőktől.

Elhelyezkedés

A belső térre tervezték. A gyönyörű Areka mesterséges pálmafa magasságával alkalmas nagy reprezentatív csarnokok, közös helyiségek vagy tágas fogadók fogadására. Remek kiegészítő mindenütt, ahol zöldet szeretne kapni, de ahol nem lehet gondoskodni élő növényről, akár fényhiány, akár időhiány miatt. Hosszú élettartamot biztosít - mindezt karbantartási igény nélkül.

Kombinációk

Javasoljuk, hogy kombinálja az Arecát különféle pálmafákkal, például Livistona vagy páfrányfákkal, vagy az Ön által választott pálmákkal. Minden zölddel harmonikus belső teret hoznak létre. Arekának azonban nincs szüksége társra. Tökéletesen tud kiemelkedni térben és önmagában. A dekoratív virágcserépben való elhelyezés azonban megfelelő. A helyesen kiválasztott virágcserép szépen aláhúzza a pálmafa egyediségét. Virágcserepek nagy választékát találja weboldalunk kínálatában.

Paraméterek

Termékkód 20013
Magasság 225 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 21 cm
A betét átmérője 24.3 cm
Szárak / szárak száma 5 ks
Szár / szár anyaga műanyag, faipari
Ágmagasság 23 cm
Levélmagasság 48 cm
Levél szélessége 24 cm
Lapok száma 47 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Törzs / szármagasság 110 cm
UV védelem nem
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!