Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges tenyér Livistona mini 160 cm

57 299 Ft a DPH-val
40 db készleten azonnali szállításhoz
A házadban október 26., kedd

Leírás

Jellemzők

A Palma Livistona Indonéziából és Malajziából származik, 20 méter magasra nő. Viszonylag nemrég kezdték hozzánk importálni díszpálmafaként. Magányos, meglehetősen magasabb tenyér, legyező alakú levelekkel és egyenes törzssel, amely 5–60 cm pubescent. Az egyes levélszegmensek gyakran a végén felhasadnak, és jellegzetesen túlnyúlnak.

A trópusi és szubtrópusi területeken a Livistonias -t gyakran díszpálmának termesztik. Nagyon szöges szögeik vannak, de a tövek korával a szárakon csökkennek. Ez a fajta pálmafa nagyon népszerű a világon.

Termesztése azonban meglehetősen igényes, inkább a trópusi körülményeket részesíti előnyben. Azonban ne tegyük ki a növényt közvetlen napfénynek. Olyan kicsik, mint hazájukban, ezek a pálmafák aljnövényzetként nőnek, azaz. hogy a környező növényzet beárnyékolja őket. Ha azonban a növény idősebb, és széles levelei eléri az 50 cm -t, a nap ebben az időszakban nem zavarja.

Esemény

A Livistona nemzetség jelenleg 28 fajt tartalmaz. Elterjedt a trópusi Ázsiában, Ausztráliában és Északkelet -Afrikában. A terjeszkedés területe Ázsiában India északkeleti részétől és Dél -Kínától Japán déli részéig, Indokínán és a Fülöp -szigeteken át Szumátráig és Borneóig terjed. A Livistona carinensis az Arab -félsziget déli részén, Jemenben és Afrikában, Szomália északkeleti részén és Dzsibutiban fordul elő. Ausztráliában a Liviston nemzetség elterjedt a kontinens északi és keleti részein, és kiterjed Új -Guinea déli részére. A Livistona a trópusokon és a szubtrópusi területeken sokféle élőhelyen, alföldi és hegyi esőerdőkben, vizes tőzegerdőkben és szavannákban nő.

Paraméterek

Livistona mesterséges tenyere 160 cm magas, beleértve a virágcserepet is. 15 darab természetes fából és műanyagból készült törzsből és 41 tapintású műanyag lapból áll. A pálmalevél nagyon jól másolja a valódi pálmalevelet nemcsak alakjában, hanem természetes zöld színében is. A leveleknek köszönhetően a pálmafa nagyon szépnek tűnik. Hogy a pálmafa még természetesebb legyen, belső oldala valódi fával és valódi szálakkal van ellátva. A belső térre tervezték. 20,3 cm átmérőjű alap virágcserépben , mohautánzatú felületen szállítjuk. Javasoljuk, hogy dekoratív virágcserepet vásároljon kínálatunkból.

Elhelyezkedés

A legyező alakú levelekkel rendelkező pálmafák sűrűségük és egyedi megjelenésük miatt az egyik legnépszerűbb tenyérfajta a belsőépítészetben. Tökéletes bármilyen dekoráció díszítésére. Ez a pálmafa vonzó, függetlenül attól, hogy hol található. Helye például világos csarnokokban vagy reprezentatív terekben nagyon fontos számára. Azonban minden szobát igazán megszépítettek, és ugyanakkor kellemes tapintású egzotikumot kölcsönöz neki, amit annyira szeretünk.

Kombinációk

Javasoljuk a dekoratív virágcserép színtervét, amelyet kínálatunkból választhat. Azt is javasoljuk, hogy válasszon megfelelő dekoratív ültetvényt, például anyagokat: expandált agyagot, hidrogranulátumot vagy dekoratív köveket vagy színes kérget. Természetesen ezeket a díszítőanyagokat is megtalálja kínálatunkban. Nagyon szépen alá tudják húzni, és így kiemelik minden növény szépségét, amellyel kombinálja őket.

Paraméterek

Termékkód 20002
Magasság 160 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 17 cm
A betét átmérője 19.5 cm
Szárak / szárak száma 15 ks
Szár / szár anyaga faipari, műanyag
Ágmagasság 45 cm
Levélmagasság 20 cm
Levél szélessége 35 cm
Lapok száma 41 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe barna
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Szín beillesztése fekete

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!