Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Fizetési lehetőségek

Az áruk címre történő kiszállításakor a számlát/adóbizonylatot automatikusan elküldjük az e-mailre, az áru szállításának a fuvarozó cégtől történő visszaigazolását követően.

ÁRUK ÁTVÉTELÉNEK FIZETÉSE (COD)

Az árut készpénzben fizeti a szállító cég sofőrjének. Ez a szolgáltatás a szállítás országától függően díjat számít fel. Kérjük, mindig készítse elő a szükséges összeget, hogy felgyorsítsa a küldemény értékesítését. Személyes átvételkor az üzletben VISA, MasterCard és Diners Club bankkártyával is fizethet az áruért.

ELŐRE AZ ELŐRE

Ha úgy dönt, hogy normál banki átutalással fizet, akkor automatikusan e-mailben küldünk Önnek egy előlegszámlát. Miután a befizetést számlánkon jóváírta ugyanerre az e-mail címre, adózási bizonylatot kap.

Előre utalással történő fizetés esetén:

  1. a szállítási dátumot a fizetés időpontja befolyásolhatja

KÁRTYÁS FIZETÉS

A kártyás fizetés az egyik legnépszerűbb fizetési mód a világon. A kereskedők a világ minden tájáról fogadhatnak VISA és MasterCard fizetéseket az ügyfelektől. Nem kell készpénzzel rendelkeznie, és nem kell ATM-ből kivennie, csak használja hitelkártyáját, és fizesse ki az árut online. A rendelés teljesítése után a fizetési teljesítési oldalra kerül. A rendeléshez való hozzárendelés a fizetést követően perceken belül megtörténik.