Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

2021-es színek a belső térben

Sokan követjük a meghatározott trendeket. Akár a divatipar, akár az ipar foglalkozik a dizájnnal. A világtervezők, mint általában, az idei év színeit hozták, amelyek az év slágerei közé tartoznak. Mai cikkünkben olyan színtrendeket ismertetünk meg, amelyeket otthon is alkalmazhat.

Szürke és élénk sárga

Két szín, amelyek első pillantásra nem állnak össze. Ha azonban ezt a két színt alkalmazza a belső térre, akkor azt tapasztalja, hogy a valóságban teljesen más. Ez a két árnyalat harmonikusan tökéletes egészet alkot. Az élénk sárga szín rendkívül pozitív és optimista színnek számít. Még a dekoráció részletességének aprósága is csodákat teremthet és felhívhatja magára a figyelmet. Éppen ellenkezőleg, a szürke színre szükség van egy tisztességes és esztétikailag érdekes színhez, amely nem hiányozhat egyetlen belső térből sem.

Ha azt kérdezi, milyen dekorációkat válasszon egy ilyen színszerkezethez, a válasz egyszerű. Fogadjon a klasszikusokra. A virág általában a legjobb dekoráció, amely kiegészíti a dizájnt, és a szoba garantáltan katalógusnak tűnik. És milyen virágokat válasszon? Tiéd a választás. Javasoljuk azonban, hogy nagyobb virágokhoz nyúljon.

Elegantná obývacia izba.
Elegantná obývacia izba.

Barna-szürke árnyalatok, mint a kényelem és a meleg érzése

Nem hiba ezeket az árnyalatokat társítani a természettel. Ezen árnyalatok kiválasztásakor a tervezők arra támaszkodtak, amit sokan szeretnek - a természet. Az árnyalatok célja a biztonságérzet megteremtése, a pihenés elősegítése. Sokan a jelenlegi helyzetből származnak, amely állandó stressz alatt van. Ezért ezekre a színárnyalatokra kell építenie. Hidd el, hogy a színekben rejlő erő jelentős, és néha nem elegendő ahhoz, hogy boldoggá és boldoggá tegyél házadban.

Ha nem mer olyan nagy lépéseket tenni, mint a falfestékek felvitele, nyúljon ezekhez az árnyalatokhoz tartozó kiegészítőkhöz. Az ülése rossz állapotban van, és fontolóra vesz egy újat? A barna-szürke árnyalatok az üléshuzatokon vonzó és időtlen elemek.

Mi nem hiányozhat egy természetes árnyalatokkal rendelkező nappaliban? Virágok! Barna vagy szürke, gyönyörű zöld nélkül, virág formájában olyan, mint egy csésze kávé fül nélkül! Ezért ne feledkezzünk meg a virágokról . Nem csak nézésre szépek, hanem jótékony hatással vannak az emberi testre is.

Útulná obývacia izba.
Útulná obývacia izba.

Zöld-kék, hűvös felhanggal

Elegancia és luxus. Pontosan ezek a szavak írják le ezt a színárnyalatot, amelyet 2021 színének is szánnak. Kiegyensúlyozott és nyugodt árnyalat, amely tökéletesen ösztönzi az elme megnyugtatását. Ez az árnyék garantáltan megfelelő hangulatot biztosít Önnek, amelyre minden otthonban szükség van.

Ha kíváncsi arra, mit válasszon egy ilyen színhez, akkor nem kell sokáig várnia a választ. Természetes anyagok, például fa, különösen alkalmasak erre az árnyékra. Építsen klasszikusokra, és ne alkalmazzon fehér szekrényeket a belső térre, hanem éppen ellenkezőleg - hétköznapi fa, amely önmagában is tökéletes. Egy másik elem, amely nem hiányozhat a belső térről ezzel a domináns színnel, az arany akcentusok a foteleken vagy a konferenciaasztalon található lámpák vagy lábak formájában. Mivel a választott szín hűs árnyalattal rendelkezik, határozottan ne nyúljon az ezüst akcentusokhoz. Ha megtette ezt a lépést, a szoba végül sterilnek és lelketlennek tűnhet - amit természetesen nem akarunk. Az arany szín meleg alaphangú, ezért megfelel a választott árnyalatnak.

Luxusná obývacia izba.
Luxusná obývacia izba.

Bézs árnyalat, rózsaszín felhanggal, a luxus jeleként

Gondolkodik azon, hogyan lehet nappali szobáját luxusszobává alakítani anélkül, hogy az összes ingatlant el kellene hagynia? Van megoldásunk az Ön számára. Ez a színárnyalat időtállónak és luxusnak számít. Ha úgy dönt, hogy ezt a festéket felveszi a falakra, akkor nem hibázik. Mivel ezt a színt időtállónak és ízlésesnek tartják, biztosan nem unja meg rövid idő alatt. Ennek a színnek egy másik előnye, hogy nagyon puha és hitetlen. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően egy hónap múlva nem akar változtatni.

Javasoljuk azonban, hogy ehhez a színhez a tartozékokat állítsa vissza a meleg hangokra. Kiegyenlítheti az arany díszítéseket a szekrények fekete ajtaival, és garantáltan meghökkenti a ház sok látogatóját. Olyan háttérképhez is nyúlhat, amely természetes motívumokat, például virágokat vagy leveleket tartalmazna. A tapéta mellett ne felejtsük el a klasszikus cserepes virágokat sem . A növények , mint tudják, minden belső tér elengedhetetlen elemei.

Minimalistická obývacia izba.
Minimalistická obývacia izba.

Akvarell kék

Lágy, elnémított vagy trópusi. Mindez olyan színt tartalmaz, amelyet a 2021 színének is választanak. Tökéletes nemcsak a nappaliba, de hálószobába vagy fürdőszobába is. Példa nélküli kölcsönhatásokat hozhat létre meleg vagy földes felhangokkal. Ha úgy dönt, hogy a túra festékét felveszi a falakra, a szobát mindenképpen frissesség és egzotikum jellemzi.

Javasoljuk az ilyen árnyalatú kiegészítők vagy bútorok hangolását a már említett földes és meleg tónusokra. Természetesen nem szabad megfeledkeznünk a virágokról sem. Ha több helye van, mindenképpen nyúljon nagyobb virágokhoz . Ha a szoba inkább kisebb, eléri a virágok , amelyek kisebbek . De határozottan ne feledkezzünk meg a virágokról sem. A virágoknak köszönhetően szobája olyan szilárd és berendezett lesz, mint egy első osztályú tervező.

Moderná obývacia izba.
Moderná obývacia izba.

Rozsdás, mint hab a tortán

A rozsdás színt az jellemzi, hogy megnyugtatóan vonzó. Tökéletes egy olyan helyiséghez, ahol sok melegre és békére van szüksége. Ennek köszönhetően rendkívül beilleszkedik a nappaliba. Kombinálva mahagóni vagy cseresznyefával, és mindenképpen tökéletes nappalival büszkélkedhet, amely nemcsak a folyó évben, de néhány évvel később is sláger lesz.

Ha ezt az egyedi színt választja, akkor nem feltétlenül csak a falakra kell felvinnie. Választhat egy változatot egy bútor alkalmazás formájában. Az ülés gyakran magára vonhatja a figyelmet, ezért megfelelő és érdekes, ha csak az ülés borításának rozsdás árnyalatához nyúl.

Originálna obývacia izba.
Originálna obývacia izba.

Érdekel, milyen színeket hívtak 2020 színeinek? Elolvashatja cikkünket, ahol bemutattuk az előző év színeit.