Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

A top 7 tipp, hogyan lehet otthonos otthona

Nem titok, hogy életünk nagy részét munkahelyünkön töltjük. A munkaadók különféle módszerekkel próbálják elérni, hogy a munkavállalók a lehető legjobban érezzék magukat a munkahelyükön. A különféle előnyök, érdekes műhelyek vagy gyümölcsnapok a héten már nem újdonságok. A mai cikkben azonban megpróbálunk néhány tippet adni a munkahely belső terének otthonosabbá tételéhez.

A légiesség magától értetődő

A zsúfolt szobák bútorokkal már nincsenek. A trend az ún minimalista stílus. Ezért ne helyezzen irodákba olyan bútorokat, amelyekre nincs szükség. A kreativitás és az ötletek áramlása könnyebben felszabadul egy szobában, amelyet a légiesség jellemez. A nagy ablakok, amelyeken keresztül a napsugarak behatolnak a szobába, mindenképpen az, amire valóban szüksége van az irodájában.

Dostatočne presvetlená miestnosť je kľúčom k úspechu.
Dostatočne presvetlená miestnosť je kľúčom k úspechu.

Szoba színe

Bár a komor színek, mint a szürke a trend, ez nem mindig szükséges, és követi a legújabb trendeket. Egyáltalán nem, ha azt a helyiséget szeretné alkalmazni, ahol cége működése fejlődik. Az a bizonyosság, hogy biztosan nem lépsz mellé, egy kortalan klasszikus - fehér. Ugyanakkor más élénk színekhez is eljuthat, például sárga vagy borsó zöld, de az ilyen erős színek káros hatással lehetnek az alkalmazottak kreativitására. Mint tudjuk, mindenkinek más az ízlése, és ami tetszik, nem biztos, hogy megfelel az alkalmazottak ízlésének. Ezenkívül, ha fehérre fogad, akkor könnyebbé teszi irodája berendezését.

Vďaka bielej farbe na stenách budete zaručene spokojní Vy aj Vaši zamestnanci
Vďaka bielej farbe na stenách budete zaručene spokojní Vy aj Vaši zamestnanci

A szoba szagának nem szabad elárasztania, hanem izgatnia

Érzékeink rendkívül kulcsfontosságúak a munka elvégzésében. Ha a lehető legjobb hangulatot akarja elérni, akkor biztosan nem szabad megfeledkeznie az illatról. Javasoljuk, hogy friss illatokat használjon enyhe virágszaggal. Vigyázzon azonban arra, hogy az illata ne legyen túl sok. Ez hátrányosan befolyásolhatja alkalmazottai figyelmét és koncentrációját. Végül is, mint mondják, a kevesebb néha több.

Ne tegye a zöld stoptáblát

Jó öreg és ismerős. Sok tervező egyetért abban, hogy a növényeknek köszönhető, hogy az emberek kreatív oldala sokat bővül és teljes sebességgel működik. Az a tény, hogy sok művész otthonában sok virág van.

Nemcsak praktikus, de főleg esztétikai forma is hozzájárul a teljes egészhez, ami nem csupán kívánatos. A forró trend az ún zöld falak, amelyek a folyosón lévő munkahely bejárati kapujaként szolgálhatnak. Ugyanakkor elérheti a nagyobb termetű virágokat is, mint például a nagyon népszerű dracena vagy ficus, vagy éppen ellenkezőleg - kisebb termetű, például peperomia, svokrin nyelv vagy agave is.

Zeleňou v interiéri rozhodne nešliapnete vedľa.
Zeleňou v interiéri rozhodne nešliapnete vedľa.

Víziók és ötletek fala

Előnyös, ha irodájában van egy hely, ahol ötleteket írnak le. Úgy tűnhet, hogy ez a faliújság zavaró és nem illeszkedik az általános kialakításba, de ennek az ellenkezője igaz. Egy ilyen zavaró elem megtöri a szokásos sztereotip és steril környezetet. Helyezzen egy ilyen hirdetőtáblát arra a helyre, ahová a szeme leggyakrabban esik. Ne felejtsük el a jelölőt közelről elhelyezni. Soha nem tudhatod, mikor jut eszedbe olyan ötlet, amely áttörést jelenthet a vállalkozásodban. És nyugodtan holnap, vagy akár néhány év múlva.

Zaujímavé a hlavne praktické ozvláštnenie kancelárskych priestorov.
Zaujímavé a hlavne praktické ozvláštnenie kancelárskych priestorov.

A szobának a lehető legvilágosabbnak kell lennie

Természetesen a természetes fény a legjobb választás. De mit tegyünk, ha a helyiségei nem hatolnak be kellőképpen a természetes fénybe? Számtalan különböző típusú világítást találhat a piacon. Vigyázzon azonban arra, hogy az ebből fakadó hatás ne okozzon pletykát, ami nem a cél.

Dostatok svetla je veľmi kľúčová ku koncentrácií Vašich zamestnancov.
Dostatok svetla je veľmi kľúčová ku koncentrácií Vašich zamestnancov.

A konferencia terem biztosan nem hiányozhat

Vállalkozása sikere minden apró dologban rejlik. A konferenciaterem a jó kulcsfontosságú pontja. Egy ilyen helyiségben egy asztalt székekkel szoktak elhelyezni. Látja, hogy az összes pont összekapcsolódik?

Takto štýlovo a nadčasovo môže vyzerať Vaša konferenčná miestnosť
Takto štýlovo a nadčasovo môže vyzerať Vaša konferenčná miestnosť