Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Felújítás és fürdőszobai felszerelések az ön álmainak megfelelően

A fürdőszoba minden lakás vagy ház szerves része. Sokan vágyakozunk a fürdőszoba rekonstrukciójára, mert a tér folyamatos javítása, amelyben maximálisan töltjük az időnket, mindenkinek szükséges és kedvező. A mai cikkünkben néhány tippet és inspirációt adunk Önnek, amelyeket a fürdőszoba berendezése vagy felújítása során alkalmazhat.

A kád vagy a zuhany üvegezése stílusos és praktikus elemként

Apró dolognak tűnhet számodra, de az üvegezés megfelelő megválasztása teljesen más képet adhat az adott helyiségről. A világtervezők szeretik az üvegezést használni, mivel maga az üvegezés számos előnnyel jár. A fő előny az, hogy mivel megakadályozza a víz bejutását a fürdőszobába, nem kell aggódnia a fürdőszobája miatt.

Ökológiai tippünk:   Az üvegen lévő cseppek tisztításához és eltávolításához nem kell vegyszereket használni. A közönséges ecet segít a kellemetlen szárított cseppek elleni küzdelemben, amelynek mindenképpen helye van a konyhájában. Az ilyen felületekre rövid időn belüli felhordás után, túlzott súrolás nélkül, cseppekkel fordul, amelyek elrontják a fürdőszoba teljes benyomását.

Presklenie dodá kúpeľni šmrnc a spĺňa aj praktické využitie.
Presklenie dodá kúpeľni šmrnc a spĺňa aj praktické využitie.

Ne hagyja a véletlenszerűen a cserép választását

A dekorációval ellentétben ezt a komoly lépést nehezebb lesz megváltoztatni egy év után, amikor megunta a csempézést. Nem titok, hogy a csempe vonzza a figyelmet, ezért alaposan gondolja át a vásárlást és az azt követő alkalmazást.

Tippünk: nyúljon olyan klasszikus színekhez, mint a fehér vagy a fekete. Több éve a márvány is sláger, amely időtlen és rendkívül stílusosnak tűnik. Csempe kiválasztásakor nem javasoljuk az erős színek elérését, mivel ezek rövid idő után elfáradhatnak. A színekkel megőrülhet olyan kiegészítőkkel, amelyeket a csempékkel ellentétben könnyebb cserélni.

Mramorový obklad je nadčasový a mimoriadne obľúbený mnohými.
Mramorový obklad je nadčasový a mimoriadne obľúbený mnohými.
Nestarnúca biela klasika je estetickým skvostom už niekoľko desaťročí.
Nestarnúca biela klasika je estetickým skvostom už niekoľko desaťročí.
Elegantná čierna pôsobí honosne a štýlovo.
Elegantná čierna pôsobí honosne a štýlovo.

Kád vagy zuhanyzó?

Ha úgy dönt, melyik lesz a megfelelő dió az Ön számára, gondoljon a jövőre. Sokan a zuhanyfülkéket részesítik előnyben a karbantartás szempontjából, de vannak olyanok is, akik meg vannak győződve a fürdőkádak előnyeiről. A szabadon álló kádak egyre népszerűbbek a klasszikus kádakhoz képest. A fő ok, amiért különösen népszerűek, az, hogy rugalmasak és stílusosak. Ha ezt a domináns elemet választja, ne felejtse el, hogy az ilyen típusú kádakhoz minőségi szilárd padlóra van szükség, amely támogatja ezt a típust.

Számodra úgy tűnhet, hogy célszerűbb a zuhanyt választani. Sok zápor akadálymentes, amit nemcsak az idősebb generáció, hanem a fiatalabb évjáratok is értékelni fognak. Ha fürdőkád nélküli zuhanyzást választ, feltétlenül ne feledkezzen meg a csúszásgátló csempékről.

Mindenesetre önnek lesz a döntő szó, de ebben a lépésben gondoljon a jövőre is.

Voľne stojaca vaňa sa pýši čoraz väčšej obľube.
Voľne stojaca vaňa sa pýši čoraz väčšej obľube.
Sprchovací kút môže vyzerať aj takto štýlovo.
Sprchovací kút môže vyzerať aj takto štýlovo.

Ne felejtsd el a zöldet

Csakúgy, mint más helyiségekben, a fürdőszoba sem nélkülöz virágot. A virágkedvelők a fürdőszobában érezhetik magukat. A fürdőszoba természetes páratartalma, például a páfrányoknál, amely évek óta rendkívül népszerű, rendkívül jótékony hatással bír.

A virágok felfrissíthetik a szobát és megfelelő légkört teremthetnek. A piacon sokféle virág található, amelyek különösen alkalmasak fürdőszobákhoz. A virágok képesek teljesen más szintre emelni a szobát. Nekik köszönhetően stílusos és egyedi fürdőszobával büszkélkedhet.

Osvieženie a dodanie šmrncu v podobe kvetov.
Osvieženie a dodanie šmrncu v podobe kvetov.

A kiegészítők sikeres végpontként

Mivel azt mondják, hogy a kevesebb néha több, ez a fürdőszoba felszerelésének befejezésére is vonatkozik. Gyakran kicsi a helyünk, ezért ügyeljünk arra, hogy a minimális kiegészítők sokkal nagyobb szolgáltatást nyújtsanak, mintha sok ízléses kiegészítőt próbálnánk a fürdőszobába tolni. Végül valószínűleg ragacsosnak és rendezetlennek tűnik.

Mindenképpen jó irányba halad az átfogó eredmény érdekében, ha úgy dönt, hogy a kiegészítőket egy színárnyalatban alkalmazza. A kiegészítők kiválasztásakor könnyen elérheti az élénk színeket, például a mészzöldet, a citromsárgát vagy a vérvért. Nagy sláger a királykék is, amely márvánnyal vagy feketével kombinálva fényűzően és stílusosan néz ki. Néha még egy teljes apróság is elegendő, ami teljesen más, magasabb szintre emeli felújított fürdőszobáját.

Doplnky žltej farby oživia kúpeľňu a dodajú jej šmrnc.
Doplnky žltej farby oživia kúpeľňu a dodajú jej šmrnc.
Kráľovská modrá ako hit roka 2020 v minimalistickom prevedení.
Kráľovská modrá ako hit roka 2020 v minimalistickom prevedení.