Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

A belső tér színtrendjei 2020-ra

Mai cikkünkben olyan trendeket ismertetünk meg, amelyeknek a belső térben sem hiányozhatnak. Szokás szerint a világ tervezői nemcsak a divatiparban, hanem a formatervezési osztályon is meghatározzák az év elején néhány érdekes színt, amelyek az év slágerei. El kell ismernünk, hogy a 2020-ra elkülönítettek egyediek és összetéveszthetetlenek.

A sötétkék mint elem, amely nem hiányozhat otthonából

Ez a tévedhetetlen szín a belső terekben csodákra képes. Luxusnak, időtállónak tűnik, és ezért nem csodálkozhatunk azon, hogy 2020 egyik színének hívják. Annak érdekében azonban, hogy ne legyen sötét a belsője, kombinálja a klasszikus fehér színnel. Ez a színkombináció garantálja a biztonságot, amely nem fog unatkozni, és akkor is élvezni fogja. Kísérletezhet úgy is, hogy sötétkék színű, érdekes mintájú háttérképet vásárol. Mindenképpen olyan elem lesz, amely vonzza és nem unja meg.

A kiegészítők kiválasztásakor javasoljuk, hogy nyúljon a klasszikus aranyozottakhoz, amelyek évek óta trendnek számítanak, és ezen nem igazán csodálkozhatunk. Ha úgy dönt, hogy virágokkal szellőzteti a belső teret, akkor biztosan nem tesz egy lépést sem félre. Ha nagy szobája van, fektessen be egy nagyobb termetű virág, például egy szörnyeteg vásárlásába, amely összetéveszthetetlenül gyönyörű és eredeti. A fa páfrány egyedisége miatt is büszke népszerűségére. Ha azonban kisebb a helyed, akkor ez nem azt jelenti, hogy a helyedet virág nélkül kell hagyni. Ellenkezőleg. A virágok csodákat tehetnek. Ebben az esetben azonban nyúljon a kisebb termetű virágokhoz, például a zamiokulkashoz, amely közvetlenül ideális kisebb helyiségekhez. Azonban, ha virágzó virágokat keres, nagyszerű választás lesz az orchideák vagy a medinilla vásárlása, amely egyediségével fényűzőnek és exkluzívnak tűnik.

Olyan olajbogyó, amely csodákra képes

Ez az érdekes színárnyalat egyre népszerűbb és eredetisége elnyeri a belsőépítészet sok szeretőjének szívét. Ez az érdekes szín nagyon alkalmas a klasszikus fához, de az időtlen bútorokhoz, aranyozott lábakkal vagy klasszikusan már fekete matt festékkel. Javasoljuk azonban, hogy ezt a festéket ne a falakra, hanem a kiegészítőkre vigye fel. Ha azonban úgy dönt, hogy az olajbogyót a falakra is felveszi, forduljon szakértőkhöz, akik elkeverhetik az Ön számára ideális árnyalatot - ebben az esetben egy csepp öngyújtót. Választhat egy kanapét is, amelynek huzata olíva színű lesz, és erre a darabra összpontosít minden figyelmet.

A virágokról biztosan nem hiányozhat egy olyan helyiség sem, ahol a domináns elem olíva színű. Harmóniát teremthet azáltal, hogy kaktuszokat alkalmaz, amelyek egyediak a helyiségben. Különösen alkalmas választás lesz az ilyen mesterséges pálmafák, amelyek megfelelő hab a tortán.

A puha rózsaszín a szürkével kombinálva, tökéletes kombinációként

Ha már tervezed a gyerekszobád átalakítását, vagy csak egy apró változtatásra vágysz, akkor a több évszak óta népszerű lágy rózsaszín is megfelelő választás lesz. Vigyázzon azonban, nehogy az egész szobát rózsaszín királysággá változtassa - olcsó és unalmas lenne. Ha azonban a földhöz ragaszkodik, az eredmény tökéletes és ízléses lesz.

Ismételten ehhez a színhez egy kortalan klasszikus illik aranyozott kiegészítők formájában. A tökéletes színkontrasztot olyan virágok hozzáadásával érheti el, amelyek csodákra képesek. Afelandra, peperonia vagy akár az egyedi aloe vera alkalmas erre a színkombinációra.

Mely virágokat válasszuk?

A virágok megválasztása rendkívül fontos, függetlenül attól, hogy 2020-as színt melyikre inspirálja. Azonban nem mindenkinek van gyönyörű élő növényzete több évig. Sok növény nem szereti a sötét sarkokat, amelyekben a virágok tökéletesen alkalmasak a tárgy megvilágítására. Az allergiások is szeretnének virágot a házukba vagy lakásukba, de egészségügyi szempontból meg kell tagadniuk maguktól ezt az örömöt.

Van megoldásunk az Ön számára. A növények professzionális utánzása kiváló minőségben nem különböztethető meg a klasszikus növényektől. A növényi törzsek természetes anyagokból készülnek, így nem kell attól tartania, hogy a növények úgy néznek ki, mint egy közönséges csúnya műanyagdarab.