Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

5 tipp ideális terasz berendezéséhez

A közeledő tavaszi estékkel a legtöbben a kertben vagy a teraszon várjuk az ülést. Ahogy a belsőépítészetben, a trendeket is bemutatják nekünk, így nincs ez másként a teraszokkal és a kertekkel sem. A mai cikkünkben néhány trendet kínálunk Önnek, amelyek segítséget nyújthatnak háza külső berendezésében. Ahogy mondani szokták, mindenhol jó, de otthon a legjobb . Pontosan emiatt a jól ismert ötlet miatt kell megpróbálnunk csodákat tenni egy kis helyen, hogy minél jobban érezzük magunkat a kertben.

Ne hagyja a véletlenre a bútorválasztást

Ma különféle bútorokat nyomunk át, amelyek alkalmasak a külsejére. Egyeseket a legújabb trendek ihlettek, mások pedig a minőségre építenek. Ne feledje, hogy a minőség megtérül. Ennek ellenére nem akar minden évszakban kerti bútorokat vásárolni. A kültéri bútorok általában fémből, műanyagból vagy ezek kombinációjából készülnek. Népszerűek is, de fatermékek. Alapvető fontosságú, hogy a kerti bútorok könnyen karbantarthatók, ellenálljanak az időjárásnak, ugyanakkor kényelmesnek és erősnek kell lenniük. A stopperórát nem adják kényelmes függő hinta vagy függőágy.

Vhodný výber nábytku je veľmi podstatný pri zariaďovaní terasy.
Vhodný výber nábytku je veľmi podstatný pri zariaďovaní terasy.

A virágoknak a kerted gro-jának kell lenniük

Mint tudjuk, a virágok gyakran teljesen más és sokkal jobb összbenyomást keltenek. Nagyon népszerűek az olyan virágok, mint aeonium, ficus vagy akár agave.

A terasz előnye, hogy gyógynövényeket is termeszthet, például mentát, loncot vagy bazsalikomot és különféle egyéb gyógynövényeket. Nemcsak sikereket hoznak a konyhában, de felrobbantják az egész teraszodat is.

Az a tippünk, amellyel eltávolíthatjuk a szomszédok kíváncsi pillantásait, határozottan a fa képernyők választása. Ezek a képernyők adják a magánéletet, minimalizálják a kellemetlen szelet és megakadályozzák a szomszédok kíváncsi tekintetét. Alkalmazhat hegymászó növényeket, például borostyánt ezekre a képernyőkre, amelyek egy közönséges fadarabot a természetes anyagok és a zöldek érdekes kölcsönhatásává tesznek.

Kvety na Vašej terase dotvoria dokonalý celok.
Kvety na Vašej terase dotvoria dokonalý celok.

Milyen stílus a tökéletes?

A belső és a külső térben is biztosítani kell a harmóniát. A terasznak egyfajta összeköttetésnek kell lennie a ház általános felépítésével. Ne felejtse el kiválasztani a megfelelő csempéket. A legmegfelelőbb választás természetesen a fagyálló burkolat, amelynek nedvszívó képessége alacsony. Ne habozzon, és fogadjon a minőségre. A legmegfelelőbb és leggyakrabban használt kerámia burkolat. A mozaikcsempe szintén érdekes elem. A fapadlónak még szára sincs, ami azonban lényegesen nagyobb gondozást igényel.

A stílusnak ezért meg kell felelnie az egész ház általános kialakításának. Ha megfelel és követi a ház kialakítását, akkor tökéletes egészet alkot, és otthon fogja érezni magát, mint a hetedik mennyországban.

Brnknúť na strunu a inšpirovať sa španielskym štýlom rozhodne nie je na škodu.
Brnknúť na strunu a inšpirovať sa španielskym štýlom rozhodne nie je na škodu.

Ne felejtsd el a világítást

A gyertyákon alapuló romantikának van bája, de a világítás nem csak szükséges. Számos lámpatest kínálkozik az állólámpáktól a klasszikus fali lámpatestekig, sőt napfényláncokkal is találkozhatunk.

Osvetlenie dotvorí dokonalý celok.
Osvetlenie dotvorí dokonalý celok.

Élénk színek vs. meztelen árnyalatú öreg barna

Forró tipp az, hogy élénk színeket használjon, akár párnákon, matracokon, amelyeket ülésekre vagy kiegészítőkbe helyeznek. Az élénk színek öröm és boldogság érzetét keltik bennünk, és valószínűleg ez az oka annak, hogy ezt a tendenciát magasan elismerték.

Ha azonban az egység és a tisztaság kedvelői közé tartozik, akkor biztosan nem lesz félrelépés, ha a barna és világos árnyalatai kombinációját választja.

Ne feledje, hogy a lényeg az, hogy jól érezze magát a teraszán.

Žiarivé farby Vás dostanú aj z tej najpochmúrnejšej nálady.
Žiarivé farby Vás dostanú aj z tej najpochmúrnejšej nálady.
Svetlé tóny ulahodia oku nie len Vám, ale aj Vašim hosťom.
Svetlé tóny ulahodia oku nie len Vám, ale aj Vašim hosťom.