Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mossmat mesterséges mohapanel - 50x50 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
10 999 Ft
Csak ma
6 569 Ft ÁFA-val
5 172,44 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Az UV sugárzásnak ellenálló, elosztott magasságú élő mesterséges mohaszőnyeget keres saját zöld moha falának létrehozásához? Ez a replika és életképes mesterséges moha szőnyeg kültéri használatra alkalmas, és tartós bevonatot kínál falai számára. A szőnyeg kiváló minőségű PVC-ből készül és hangszigetelést biztosít. A szőnyeg jól kitöltött, és a játékosan elosztott magasság friss, fényűző és valósághű megjelenést kölcsönöz. A csatlakozás után ez a mesterséges mohaszőnyeg nagy területeket fedhet le egy természetes zöld moha fal számára. A keret, amelyhez a moha csatlakozik, 25 x 25 cm. Ez azt jelenti, hogy négyzetméterenként 16 szőnyegre van szükség. A szőnyegek könnyen összekapcsolhatók. Mivel az UV-védelmet beépítették a szintetikus alkatrészek alapanyagaiba, nyolc évig védik őket az elszíneződéstől.

Paraméterek

Termékkód 3462
Magasság 50 cm
Meghatározás belső, külső
Szélesség 50 cm
Hossz 50 cm
Átlagos 50 cm
Elágazó anyag műanyag
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe zöld
UV védelem igen
Származási ország Hollandia
Gyümölcsök / virágok nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!