Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges tűlevelű panel Cypruštek tujovitý - 50x50 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
5 509 Ft
Csak ma
3 299 Ft ÁFA-val
2 597,64 Ft ÁFA nélkül
1 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani június 17., hétfő
2 999,00 Ft
Átvételi pontok június 18., kedd
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Mesterséges tűlevelű kerítés Japán Ciprus kifejezetten egyenes falhoz vagy kerítéshez készült. Kiváló minőségű műanyagokból készül, és szinte nem különböztethető meg a valóságtól. A finom gallyak nagyon részletesek, és valósághűvé teszik a mesterséges sövényt. Mesterséges sövényeinket beltéren és kültéren egyaránt használják. Sokoldalúságának és zöld megjelenésének köszönhetően a mű tűlevelűek dekorációként, de a magánélet védelme érdekében is felhasználhatók. A levelek természetes részletek, különböző zöld tónusúak és levélméretűek. Ez a fajta a második generáció mesterséges sövénye. A kerítés nagyon sűrű, ezért nagyon könnyen alkalmazható, ha a kilátást el kell takarni. A mesterséges kerítések általában a falak, teraszok és hasonlók dekoratív kerítéseit jelentik. A mesterséges sövénynek köszönhetően a közönséges fal vagy kerítés újra természetes lesz. A viszonylag nagy leveleknek köszönhetően a napfény gyönyörű árnyékhatást kelt. A kerítés minimális karbantartást igényel. Az összeszerelés nagyon egyszerű - egyszerűen kattintson a szőnyeg részeire. Az ollóval kivághatja a kerítést a kívánt méretre. A műszőnyegek szerszámok nélkül bepattinthatók, és bármilyen kívánt felületre rögzíthetők. Így kap egy gyönyörű zöld falat egy egyedi sövényből. Húzza meg a panelt a megfelelő formátumú csavarokkal, könnyen megrendelheti online áruházunkban a megfelelő méretű és típusú színes csavarokat. Ez a kerítés nagyon jó alapot jelent a belső és a külső mesterséges növényfal számára is. Kiegészítheti a kerítést más növényekkel. Online áruházunkban megfelelő csavarokat és dübeleket kínálunk Önnek, hogy könnyen és helyesen szerelhetők legyenek. A műkerítés mérete 50x50 cm, 95% -os sűrűség jellemzi. A sötétzöld szín teljesen természetesvé teszi a kerítést. A tűlevelű kerítés egyféle levélből készül.

Paraméterek

Termékkód 7378
Származási ország Hollandia

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!