Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Faforgács - 800 ml

Hangerő
Kedvezmény
41 %
Eredetileg
1 109 Ft
Csak ma
659 Ft ÁFA-val
518,90 Ft ÁFA nélkül
5 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Paraméterek

A faforgácsot kiváló minőségű kéregből választják ki, amely tengerparti fenyőből származik. Ez a fajta fenyő egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik: szín, frissesség, összetétel, tartósság, szerkezet, méret és aroma. Ez egy szerves és biztonságos termék, természetes érés nélkül, kémiai kezelés nélkül. Tartalmuk 800 ml, és egy 30 cm átmérőjű, vagy 0,07 m2 területű virágcserép felületét borítja.

Elhelyezkedés

A finomabb kéreg, amely kiválóan alkalmas virágcserepek és más virágcserepek lefedésére, de megmutatja egyedi jellegét is, ha sírokon, télikertekben, díszes virágágyásokban használják, vagy egy edénybe vagy dobozba helyezett mesterséges növény dekoratív kiegészítéseként .

Kombinációk

A faforgácsot úgy tervezték, hogy eltakarja a virágágyások és edények talaját. Alkalmas cserjék, fák alatt és lejtős felületeken való használatra. Terráriumok díszeként is használhatjuk. Díszítő tulajdonságai mellett megakadályozza a talaj kiszáradását és iszaposodását is. A kéreg optimális szerkezetének köszönhetően kertje megőrzi hosszú távú megjelenését. Alkalmas művirágokkal és élő virágokkal való használatra is.

Paraméterek

Termékkód 35017
Hangerő 800 ml

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!