Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Ragasztóhorog egy műsövény átlátszó 50x50mm rögzítésére - 5 darabos táska

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
4 409 Ft
Csak ma
2 639 Ft ÁFA-val
2 077,95 Ft ÁFA nélkül
1 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani április 17., szerda
2 999,00 Ft
Átvételi pontok április 18., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Ha nem szeretne lyukakat fúrni, és gyorsan felakasztana egy műsövényt vagy egy növényfalat, akkor ez a rögzítő ragasztóhorog a megfelelő megoldás. A ragasztós sövényhorog a műsövények rögzítésének többfunkciós módja. Az 50 x 50 cm méretű átlátszó ragasztórész nagy tapadási erővel rendelkezik, és automatikusan alkalmazkodik a sík felületeken. Ezt a horgot magasabb hőmérséklet alkalmazásával távolíthatja el. A mesterséges sövény rögzítésére szolgáló ragasztóhorog praktikus módszer a mesterséges sövények átlátszó rögzítésére. A rossz kötőelemek használata vagy a rossz minőség idővel károsíthatja azokat. Ezért fontos, hogy a felszerelés előtt gondosan vizsgálja felül a rögzítési módot, és válassza ki a megfelelő rögzítési rendszert. Ha nem szeretne lyukakat fúrni, és gyorsan felakasztana egy műsövényt vagy egy növényfalat, akkor ez a rögzítő ragasztóhorog a megfelelő megoldás. Ezt a ragasztóhorgot szinte bármilyen felületen használhatja mesterséges kerítéshez. A ragasztóhorgot használhatja beltéren és szabadban. A szilárd rögzítés feltétele, hogy a felület tiszta (ne poros vagy zsíros) és sima legyen. Festett fal, lapos beton vagy tapéta nem jelent problémát. Egyéb nagyon alkalmas felületek például a kerámia burkolólapok, gránit, üveg, födémek, rétegelt lemez és acéllemezek. Átlátszó ragasztóhorgot rendelhet közvetlenül online áruházunkban. Átlátszó ragasztóhorgot rendelhet közvetlenül online áruházunkban.

Paraméterek

Termékkód 7402
Származási ország Hollandia

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!