Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges növény Tillandsia 14 cm

Kedvezmény
25 %
Eredetileg
1 089 Ft
Csak ma
819 Ft ÁFA-val
644,88 Ft ÁFA nélkül
1010 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 1., péntek
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 4., hétfő
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Ez egy nagyon érdekes, közepes méretű, bársonyosan zöld levelekkel rendelkező Tillandsia, amelynek alakját a nedvesség mennyisége befolyásolja. Epifitikusan él, és a göndör színésznő Shirley Temple nevének is nevezik Amerikában. Ha elegendő nedvességgel rendelkezik, a levelek kifejlődtek, hosszúkásak, de ha hiányzik a nedvesség, gömb alakúvá válik, és a levelek érdekes módon hullámosak. Így a nedvesség segítségével megváltoztathatja alakját. Vannak, akik sziklákon, mások fákon nőnek. Más Tillandsiák, például a Tillandsia brachycaulos fényes zöld levelekkel rendelkeznek, és olyan erdőkből származnak, ahol gyakran esik. Ezeknek több nedvességre, hőre és fényre van szükségük, de nem közvetlen napfényre.

Esemény

Ezek a Tillandsias - egyszikű növények (biológusok számára), amelyek a broméliák családjába tartoznak. Eredeti területük főként az amerikai partvidék, nyugatról a Kaliforniai -félsziget központjától Chile déli részéig és keleten Floridától, az egész Karib -tengertől Dél -Argentínáig. Ezeket "légnövényeknek" is nevezik, mert legtöbbjüknek nincs gyökere, és csak a levegő páratartalmát kapják. Olyan növényekről van szó, amelyek még víz nélkül is sokáig bírják, és szülőföldjükön, aszály idején nyugalmi állapotba kerülnek - vagyis vegetatív nyugalomba, amelyből felébresztik őket az eső. Az emberek is kedvelik ezt a tulajdonságukat, mert gondoskodásuk nélkül egy ideig kitarthatnak. Természetesen gondoskodnia kell a Tillandsia -ról, de nem olyan intenzíven, mint más növények.

Paraméterek

Tillandsia mesterséges növényünk 14 cm magas . A szár anyaga zöld műanyag. A levelek PU anyagból készültek. Természetes zöld színűek és enyhén pirosak az alsó leveleken.

A virágcserép nem része a csomagnak, de a Tillandsia hornyolt tüskét tartalmaz, amelynek köszönhetően bármilyen elrendezésben vagy külön díszként elhelyezheti.

Elhelyezkedés

A bejárati csarnok vagy a nappali még a képkeret függőleges helyzetében is nagyon szépen felpezsdíti Önt, és ezáltal a természet érintését hozza otthonába. Az egyik dekoratív virágcserepünkben is nagyon szépen ki fog tűnni, amelyet éjjeliszekrényre vagy komódra helyezhetsz. Ez a Tillandsia is nagyon szépen kiemelkedik egy üveg függő terráriumban vagy különböző formájú aeráriumban.

Kombináció

A légi Tillandia növényt különböző típusú pozsgás növényekkel együtt rendezheti lótuszvirág , kaktuszfű vagy páfrány alakban, amelyeket kínálatunkban talál. Nagyon modern és egyben érdekes dekoráció egy csomó Tillandsia golyó létrehozása, amelyeket külön -külön fel lehet akasztani ebben az alakban vagy egy fémgyűrűben. A Tillandsia akkor is nagyon szép, ha természetes fakéreggel kombinálja, amelyre külön növényként is beépítheti, vagy többel kombinálhatja.

Paraméterek

Termékkód 20147
Magasság 14 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 10 cm
Levél szélessége 1.5 cm
Lapanyag műanyag
Levél színe zöld
A tüske hossza 8 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!