Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges zamatos vörös 11 cm

Kedvezmény
24 %
Eredetileg
790 Ft
Csak ma
599 Ft ÁFA-val
471,65 Ft ÁFA nélkül
1410 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 6., kedd
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 7., szerda
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A pozsgás növény húsos szárú, levelekkel vagy föld alatti testrészekkel rendelkező, száraz környezetben való élethez alkalmazkodó növény, amely szintén minden pozsgás növény közös jellemzője. A tövis csökkenti a nedvességveszteséget, és a gumós gyökerek megtartják a vizet. A levelek mérete és alakja a víz mennyiségétől függ. Ha van víz, a levelek megduzzadnak, durvaak és húsosak, de kiszáradnak vagy lehullanak. Minden zamatos növény képes megtartani a vizet vagy a tápanyagokat a testének speciális sejtcsoportjai miatt. Az ilyen állományok hosszú ideig tartó aszály idején is életben tartják a növényt. Ez az időszak hetekig, hónapokig, de évekig is eltarthat.

Esemény

Pozsgások az Antarktisz kivételével a világ minden táján megtalálhatók, a tengerszinttől 5000 m tengerszint feletti magasságig. Eloszlásuk azonban egyenetlen. A szubtrópusi régió félsivatagait részesítik előnyben, különösen Dél-Afrikában, Madagaszkáron és Észak-Amerikában. Másrészt megkerülik a sivatagokat, a sűrű erdőket és az erdőmentes, mérsékelt övi térségeket.

Paraméterek

Pozsgás növényünket merész vörös levelei jellemzik. A levelek PU anyagból készültek, és világoszöld színben helyezkednek el, a fehér műanyag szár végén. Összességében a növény mérete 11 cm, és reális benyomást kelt. Barázdált tüskét tartalmaz, amely könnyen elhelyezhető egy másik növényben lévő edényben vagy külön. Belső bélés vagy virágcserép nélkül szállítjuk.

Elhelyezkedés

Zamatunk a belső terekhez készült , kiegészíti az otthont vagy az irodát, és olyan helyeket, ahol az élő növénynek nincs elég fénye, vagy rendszeres gondozást biztosít. Feltűnő színekkel és érdekes formákkal hívja fel magára a figyelmet, csoportosítva ötletes élő elrendezéseket kaphat. Ezeknek a növényeknek nagy előnye, hogy nem sok helyet foglalnak el, kisebb ablakpárkányra is elférnek, és egy nagyon kicsi lakásban is helyet találnak számukra.

Kombinációk

Zamatunk, valamint általában a többi pozsgás növényünk, apró növekedésük ellenére is tudja, hogyan kell szépen újraéleszteni a teret. Jelenleg nagyon népszerű és modern növénytípus, amely nagyon szépen kiegészíti a skandináv életmódot. Szép ezt a pozsgás növényt szabadon álló dekorációként használni, de nagyon szép dizájnt is létrehozhat más típusú pozsgás növényekkel kombinálva, legyen az forma vagy szín. Ez a kapcsolat természetes még a természetben előforduló szokásos körülményeik között is, mivel a pozsgás növények többnyire köves és homokos talajon nőnek. Nem kell azonban félnie, hogy kínálatunkból virágzó növényekkel kombinálja. Nagyon szépen kiegészíti a világos színű virágcserepeket vagy a hangsúlyosabb szerkezetű dekoratív tálat. Virágcserép töltelékeként dekoratív köveket használhat, amelyeket boltunkban is talál, és amelyek tökéletesek és nagyon alkalmasak zamatos növényekkel való kombinálásra.

Paraméterek

Termékkód 20130
Magasság 11 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szélesség 8 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levél szélessége 3 cm
Levél hossza 5 cm
Lapanyag műanyag
Levél színe zöld, piros
UV védelem nem
A tüske hossza 4.5 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!