Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges Madársóska virág 20 cm

Kedvezmény
24 %
Eredetileg
1 339 Ft
Csak ma
1 019 Ft ÁFA-val
802,36 Ft ÁFA nélkül
530 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani június 2., péntek
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta június 5., hétfő
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Madársóska, vagy idegen nyelven Oxalis, szokatlanul egyszerű növény, mely a természetben (nedves erdőkben) árnyékos takarót hoz létre. Beltéren szobanövényként termesztik, mely az álomablakban kuporgó pillangókra hasonlít. A sóskacsalád virágáról van szó, melynek levelei savas ízűek, oxálsavat tartalmaznak.

A növény apró virágokkal rendelkezik, melyek színes leveleivel kombinálva gyönyörűek mutatnak. A virágok fehér, rózsaszín vagy sárga színben kaphatók. Az Oxalis virágai egymást felváltva, szinte a végtelenségig virágoznak. A nyílvessző, mely a levelek hosszában húzódik, egy kis virágos esernyőszerű alakban végződik. Körülbelül 3-4 rügy virágzik együttesen. Valamely országokban ez a növény a jóság, és a boldogság szimbólumaként létesül otthonokban. Az orosz földeken ezt a növényt "Pillangóvirágnak" nevezték el, mivel levelei a világítás változásakor úgy hullámzanak, akár a hernyók.

Előfordulás

Levelének szokatlan formája miatt, mely a Szentháromságot jelképezi, Írország népe nemzeti szimbólumot készített a virágból, melyet címerére helyezett. A Madársóska hazája a trópusi és szubtrópusi kontinens. Manapság Dél - Amerika, Afrika, Dél - Európa erdeiben, valamint az Orosz Föderáció lucfenyőerdőiben találhatóak Madársóska bozótok. Az Oxalis virágok a természetben élnek, főleg a közép - európai, dél -afrikai, dél -amerikai és az orosz lombhullató erdőkben. A Madársóskát sikeresen termesztik üvegházakban és otthonokban is. Maga a virág meglehetősen miniatűr, mindössze 30 cm magasra nő.

Paraméterek

A mi gyönyörű, mesterséges Madársóskánk 20 cm magas, beleértve a 20 cm - es hornyolt tüskét. A tüske műanyagból, a virág pedig minőségi PU anyagból készült. A virág sárgás-narancs-piros színű. Belső térre rendeltetett.

Elhelyezés

A Madársóska kiváló dekoratív tulajdonságokkal rendelkezik. Alkalmas ablakpárkányra, étkezőasztalra, munkaasztalra vagy konferenciaasztalra való elhelyezésre is. Alacsony magassága miatt könnyedén élénkítheti vele az üvegpolcán lévő szabad helyet. Javasoljuk, hogy kombináljon több darabot egy gazdagabb csokorhoz. Reális megjelenésével a Madársóska kellemesen felpezsdíti otthonát, vagy bármilyen más környezetet, ahová a virágot helyezi. Vonzó megjelenése legelteti a szemet az irodában, éttermekben vagy kávézókban egyaránt.

Kombinációk

A mi mesterséges Madársóska virágunk sokoldalú. A kínálatunkban található mini gallyakkal való kombinációja gyönyörű dekorációt varázsol. Helyénvaló egy megfelelő virágcserép kiválasztása is. Javasoljuk, inkább jellegzetes cserepeket válasszon. A díszítő kövek, amelyekbe a pillangóvirágot ültetik, nagyon alkalmasak töltőanyagként. A dekoratív virágcserepeket és töltőanyagokat megtalálja weboldalunk kínálatában.

Paraméterek

Termékkód 20151
Magasság 20 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Szélesség 14 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ág hossza 13 cm
Ágak száma 2 ks
Levél szélessége 6 cm
Levél hossza 8 cm
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe piros, sárga
UV védelem nem
A tüske hossza 4.5 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!