Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges tealabda 28 cm

Átlagos
Kedvezmény
41 %
Eredetileg
11 699 Ft
Csak ma
6 939 Ft ÁFA-val
5 463,78 Ft ÁFA nélkül
94 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Paraméterek

A mesterséges golyó Tea átmérője 28 cm . Két félgömbből áll, amelyeket könnyedén egy egységbe foglalhat. Nagyon sűrű benyomása van a levelek kifinomult foltos színének köszönhetően, amely simán sötétzöldről világosabb zöldre vált. Ez a mesterséges golyó műanyagból készült, UV -védelemmel .

Elhelyezkedés

Ezeket a labdákat fényekkel is díszítheti, és igazán hangulatos hangulatot teremthet otthonában vagy kertjében. A Tea golyó kiváló minőségű műanyagból készült, ezért igazán tartós és ellenáll az időjárási körülményeknek. Az UV -védelemnek köszönhetően a szabadban is elhelyezheti.

Kombinációk

A mesterséges golyós Tea stílusosan díszíti a teraszt vagy az erkélyt, mint szabadon álló dekoráció, vagy más virágokkal és növényekkel kombinálva kellemes hangulatot teremt várakozás közben. A golyókat virágcserepekbe helyezheti, vagy lánccal felakaszthatja, hogy szép és egyben nagyon céltudatos partíciót hozzon létre a térben.

Paraméterek

Termékkód 30012
Átlagos 28 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!