Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges bukszagolyó 38 cm

Átlagos
Kedvezmény
40 %
Eredetileg
19 599 Ft
Csak ma
11 699 Ft ÁFA-val
9 211,81 Ft ÁFA nélkül
6 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Paraméterek

Mesterséges dobozlabdánk átmérője 38 cm . Két félgömbből áll. Az összeszerelés nagyon egyszerű - egyetlen kattintással összekapcsolhatja a félgömböket, amelyek egymásba illeszkednek, és így egy egészet alkotnak gömb alakban. A kidolgozott leveleknek köszönhetően a dobozlabdánk nagyon reális. Kiváló minőségű műanyagból készült, UV-védelemmel , melynek köszönhetően nagyon sokáig marad frissen zöld, még kültéren is. A levelek rendkívül rugalmasak és megfelelő formában maradnak. Ezek a dobozgolyók beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak.

Elhelyezkedés

A külső vagy belső tér szépítésére szolgáló dekoratív mesterséges dobozlabda egész évben használható dekoráció, amelyet virágcserépbe helyezhet, külön a padlóra helyezheti, vagy egyszerűen felakaszthatja. Szezonálisan is díszíthető. Az örökzöld mesterséges leveleknek köszönhetően a kert vagy az erkély nagyon természetes lesz. Nagyszerű, diszkrét dekoráció, amely nem hiányozhat egy modern belső térből vagy külsőből. Gyönyörűen díszíti a kerti teraszokat, lépcsőket, erkélyeket és az otthonok bejáratát.

Kombinációk

Ideális helyettesítő az élő bukszfa számára, alkalmas laza fektetésre, virágcserépbe helyezésre vagy felakasztásra. Nagyon szépen kiemelkedik más típusú mesterséges golyókkal kombinálva, mint pl Gradenia vörös.

Paraméterek

Termékkód 30010
Átlagos 38 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!