Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Pittoso műgolyó 45 cm

Átlagos
Kedvezmény
40 %
Eredetileg
27 599 Ft
Csak ma
16 499 Ft ÁFA-val
12 991,34 Ft ÁFA nélkül
19 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Paraméterek

A Pittoso mesterséges gömb átmérője 45 cm . Két félgömbből áll, amelyeket összekötünk egymással. Gyönyörű zöld színű. Nagyon természetesnek tűnik, és az UV védelemnek köszönhetően külsőleg is alkalmas.

Elhelyezkedés

Cserépbe helyezheti, vagy lánccal felakaszthatja. Ezeket fényekkel is díszítheti, hogy hangulatos hangulatot varázsoljon otthonában vagy kertjében. A labda kiváló minőségű műanyagból készült, ennek köszönhetően valóban tartós és ellenáll az időjárási körülményeknek. Szépítik a belső teret vagy a kertet, és új, érdekes megjelenést kölcsönöznek nekik. Nem csak beltéren, hanem erkélyen vagy teraszon is használhatja. Ezt a dekorációt éttermekben és kongresszusi termekben is használták.

Kombinációk

A magas edényben lévő mesterséges Pittoso labdánk egész évben harmonikus arculatot teremt, de szezonálisan is díszíthető. Könnyű lánccal díszítve télen hozzájárul a karácsonyi hangulathoz. Sűrű szirmok, különböző zöld árnyalatokkal kiegészíthetők különféle apró virágokkal, és elképzeléseinek megfelelően rendkívül szép dekorációt hozhat létre. Helyezheti virágcserépbe, külön -külön a padlóra, vagy egyszerűen felakaszthatja. Gyönyörűen díszített lépcsők, teraszok és házak vagy szállodák bejáratai. Például a kínálatunkban szereplő jázminlabdával való kombináció nagyon szép és ugyanakkor finom.

Paraméterek

Termékkód 30026
Átlagos 45 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!