Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Gypsophila mesterséges gömb 45 cm

Átlagos
Kedvezmény
40 %
Eredetileg
30 099 Ft
Csak ma
17 999 Ft ÁFA-val
14 172,44 Ft ÁFA nélkül
46 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Paraméterek

Mesterséges Gypsophila labdánk átmérője 45 cm . Két félgömbből áll, amelyek egy egészet alkotnak. A Gypsophila sötétzöld műanyag levelei gyönyörű lila virágokkal vannak tarkítva. Ez a golyó UV -védelemmel rendelkezik, így alkalmas kültéri elhelyezésre.

Elhelyezkedés

A Gypsophila labda alkalmas belső és hála UV-védelem, a külső is szépíteni, és akkor kényelmes. A Gypsophila dekoratív labdát nagyon könnyű karbantartani. Gyönyörűen díszíti a lépcsőt, a teraszokat és a házak bejáratait is. Előnye, hogy szezonálisan díszítheti. Mesterséges Gypsophila labdánk alkalmas szabad fektetésre vagy felakasztásra. A virágcserépbe helyezés is nagyszerű.

Kombinációk

Fa és más természetes anyagok kombinációi, mint pl. fehér kavics vagy zúzott márvány. Társaságukban még kiválóbb lesz. Helyezze mesterséges Gypsophila labdánkat egyszínű magas virágcserépbe, vagy egy robusztusabb dobozba. Minden olyan helyen kiemelkedik, ahol eleganciát hoz a várakozáshoz.

Paraméterek

Termékkód 30029
Átlagos 45 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!