Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Gradenia műgömb piros 45 cm

Átlagos
Kedvezmény
40 %
Eredetileg
30 099 Ft
Csak ma
17 999 Ft ÁFA-val
14 172,44 Ft ÁFA nélkül
47 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani május 30., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok május 31., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Paraméterek

Gardenia piros mesterséges labdánk átmérője 45 cm . Két félgömbből áll, amelyek egymáshoz vannak rögzítve. Nagyon sűrű benyomást kelt. A mesterséges golyón gyönyörű piros Gardenia virágok láthatók. Ez a mesterséges Gardenia red labda UV -védelemmel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy alkalmas kültéri elhelyezésre.

Elhelyezkedés

Gardenia piros műgömb, szabadon feküdhet a földön, szabadban a gyepen, vagy elhelyezheti a legjobb egyszínű virágcserépben. Nagyon hatékonyan fog működni, ha hagyja, hogy lógjon, például. A sűrű szirmok természetes zöld és piros Gardenia virágok különböző árnyalataival reális és valóban elbűvölő megjelenést kölcsönöznek ennek a növénynek.

Kombinációk

A mesterséges gardénia piros labdánkat fényekkel is díszítheti, és igazán varázslatos hangulatot teremthet otthonában vagy kertjében. A mesterséges golyó kiváló minőségű műanyagból készült, és UV-védelemmel rendelkezik, ennek köszönhetően valóban tartós és ellenáll az időjárási körülményeknek.

Paraméterek

Termékkód 30044
Átlagos 45 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!