Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges gömb Gypsophila fehér 45 cm

Átlagos
Kedvezmény
4 %
Eredetileg
25 299 Ft
Csak ma
24 199 Ft ÁFA-val
19 054,33 Ft ÁFA nélkül
45 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 1., péntek
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 4., hétfő
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Paraméterek

A Gypsophila fehér mesterséges gömb átmérője 45 cm . UV védelemmel rendelkezik . Fehér virágok és jól feldolgozott, sűrűn ültetett zöld levelek egészítik ki, amelyek nem különböztethetők meg az élőktől. Gömbünk két félgömbből áll, amelyek egymásra rakódnak.

Elhelyezkedés

Ez a Gypsophila labda beltérben és az UV védelemnek köszönhetően kültéren is elhelyezhető . Ennek eredményeképpen gyönyörűen felpezsdíti nemcsak a dolgozószobát vagy a nyitott nappalit, hanem például a kertben lévő sziklakertet is. Tekintettel arra, hogy a Gypsophilát gyakran használják esküvői csokrokban, javasoljuk, hogy a külső vagy belső esküvői dekorációkba építsék be.

Kombinációk

A Gypsophila white nagyon szépen kiegészíti a különféle kerti fákat, például a Zimostraz vagy a Krušpán. Ha mesterséges fát szeretne hozzáadni a labdánkhoz, akkor ajánljuk például a Visteria -t. Ha úgy dönt, hogy ezt a labdát a belső térbe helyezi, akkor a kínálatunkból származó URBI SQUARE MATT virágcserep ideális választás. Különféle színekben kapható. Ezt a kombinációt kiegészítheti márvány kaviccsal vagy faaprítékkal, amelyeket kínálatunkban is megtalál.

Paraméterek

Termékkód 30032
Átlagos 45 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!