Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges golyó Rose 45 cm

Átlagos
Kedvezmény
40 %
Eredetileg
30 099 Ft
Csak ma
17 999 Ft ÁFA-val
14 172,44 Ft ÁFA nélkül
47 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani május 30., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok május 31., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Paraméterek

Mesterséges golyónk Rose átmérője 45 cm . Két félgömbből áll, amelyek egy egészet alkotnak. Sötétzöld műanyag levelei vannak, amelyeket bordó vörös borít, ami teljessé teszi exkluzív megjelenését.

Elhelyezkedés

A rózsalabda alkalmas a belső terekbe, és az UV -védelemnek köszönhetően a külső szépít és hangulatossá tesz. A golyó alakú rózsa alkalmas virágcserepbe való elhelyezésre, lehetőség van a labda külön -külön a földre helyezésére vagy beltéri felakasztására. Javítani kell a kert megjelenését? A Rose mesterséges labdánk ideális megoldás, kitölti az üres tereket és a házak bejáratait. Előnye, hogy szezonálisan díszítheti. A Rose dekoratív golyó nagyon könnyen karbantartható.

Kombinációk

Mesterséges rózsagolyónk fehér kavics és a megfelelő virágcserép kombinációjával elválaszthatatlan hangulatot és nagyszerű benyomást kelt. Különösen jól illenek hozzá a fa és más természetes anyagok kombinációi, amelyekben a társaság díszítése még jobban kiemelkedik.

Paraméterek

Termékkód 30038
Átlagos 45 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!