Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Krušpán műgömb 45 cm

Átlagos
Kedvezmény
40 %
Eredetileg
26 899 Ft
Csak ma
16 099 Ft ÁFA-val
12 676,38 Ft ÁFA nélkül
62 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Paraméterek

Gyönyörű mesterséges labdánk, a Krušpán átmérője 45 cm . A dekoráció két félgömbből áll, amelyeket össze kell kötni. Gyártásához UV -védelemmel ellátott műanyagot használtak, ami azt jelenti, hogy kültéren is használható. A levelek nagyon természetes benyomást keltenek, és gyönyörű természetes zöld színűek.

Elhelyezkedés

Az előcsarnok reprezentatív hely legyen, ahol lehetősége van kellemes benyomást kelteni a látogatás során, ha a tér lehetővé teszi, hogy a Krušpán műgömböt magas virágcserépbe helyezze, vagy hagyja, hogy lógjon a mennyezetről. Tökéletes elem lesz, amelyet senki sem hagy el. Csodálatosan alkalmas teraszokhoz, télikertekhez, szabadtéri sziklakertekhez, de sövényekhez is.

Kombinációk

A mesterséges Krušpánt golyó alakban is díszítheti könnyű lánccal, hogy különlegessé tegye a belső teret. A napfényláncokkal díszített dekoratív golyókészlet szépíteni fogja otthonát vagy feldobja kertjét. Kiegészítheti kis fehér virágokkal is, amelyek könnyen felvihetők egy sűrű koronára, így gyönyörű dekorációt hozunk létre.

Paraméterek

Termékkód 30017
Átlagos 45 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!