Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Gradenia műgömb fehér 45 cm

Átlagos
Kedvezmény
40 %
Eredetileg
33 099 Ft
Csak ma
19 799 Ft ÁFA-val
15 589,76 Ft ÁFA nélkül
22 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani május 30., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok május 31., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Paraméterek

Gardenia fehér mesterséges labdánk átmérője 45 cm . Gyönyörű fehér virágokat és jól feldolgozott zöld leveleket tartalmaz, amelyek nem különböztethetők meg az élőktől. Gömbünk két félgömbből áll, amelyek összehajtva egy egészet alkotnak. A labda UV -védelemmel is rendelkezik, így alkalmas kültéri elhelyezésre.

Elhelyezkedés

Gradenia white mesterséges golyónk alkalmas a belső térbe, de az UV -védelemnek köszönhetően a szabadban is elhelyezhető. Ideális virágcserepekhez vagy lánccal való felakasztáshoz. Alkalmas kiegészítője a szállodáknak, a terasznak vagy az erkélynek. Nagyon szépen kitölti a nyitott szobákat. Kertbe is alkalmas, és kiegészítheti például díszforgáccsal vagy díszkövekkel, amelyeket kínálatunkban is megtalál.

Kombinációk

A Gardenia mesterséges fehér golyót más mesterséges golyókkal is kombinálhatja, például Boxwood, Krušpán vagy Tea ball. Nagyon szépen kombinálhatod a kertben élő növényekkel is. A sötét, de világos színű, magas, fényes virágcserepek alkalmasak erre a labdára. Ez egy csodálatosan fényűző dekorációt hoz létre, amelyet bárhol elhelyezhet.

Paraméterek

Termékkód 30041
Átlagos 45 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!