Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges labda Jade Leaf 45 cm

Átlagos
Kedvezmény
40 %
Eredetileg
33 099 Ft
Csak ma
19 799 Ft ÁFA-val
15 589,76 Ft ÁFA nélkül
21 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Paraméterek

A Jade Leaf mesterséges golyó átmérője 45 cm . UV védelemmel rendelkezik . A friss zöld levelek, amelyek nagyon sűrű benyomást keltenek, kiváló minőségű műanyagból készülnek. A gömb két félgömbből áll. Az összeszerelés nagyon egyszerű - a kattintással két félgömböt kapcsol össze, amelyek egymásba illeszkednek, és így egy egészet alkotnak.

Elhelyezkedés

A Jade Leaf dekoratív műgömb remek dekoráció a belső tér számára , de az UV védelemnek köszönhetően kültéri használatra is alkalmas. Virágágyásokba helyezhető, vagy lógó lánccal felakasztható, csak a földre fektetve vagy megfelelő méretű virágcserepbe, például a ház bejárata elé. Néha meglepő, hogy a dekoratív növények mennyire megváltoztathatják az általános megjelenést, akár beltéren, akár szabadban.

Kombinációk

Azok számára, akik valami extrát szeretnek, lehetőség van izzó behelyezésére a labda belsejébe, ami titokzatos, sőt romantikus hangulatot teremt. A Jade Leaf golyó nagyon jól kombinálható mesterséges sövénnyel vagy mesterséges növényekből készült mesterséges zöldfallal is.

Paraméterek

Termékkód 30023
Átlagos 45 cm
UV védelem igen

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!