Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Műfű Perovec psiarkovitý barna 105 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
39 299 Ft
Csak ma
23 499 Ft ÁFA-val
18 503,15 Ft ÁFA nélkül
170 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani április 17., szerda
2 999,00 Ft
Átvételi pontok április 18., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A növény a meleg évszakban díszfű, amely általában bájos, 120 cm magas és 30 cm széles csomókban nő. Nyáron keskeny, közép-sötétzöld levelei jellemzik, amelyek ősszel aranysárgára, ősz végén bézsre fakulnak. A levelek általában egész télen vonzóak maradnak. A feltűnő, ezüstöstől rózsaszínesfehérig terjedő, sörtéjű, sörtéjű virágfülek, mint a palackok ecsetjei, nyár végén úgy ívelnek ki a csomóból a nyár végén, mint a szökőkútból fröccsenő víz (innen ered a "szökőkútfű" elnevezés). A száraz őszi időszakban a füvet érdemes zsineggel szorosan átkötni és nem levágni, ami megakadályozza a téli csapadék behatolását a csomó közepébe, és így nem okoz rothadást a növényben. Sok fajta kapható a kertészetben.

Esemény

A kutyahal Ázsiából és Nyugat-Ausztráliából származik. Réten terem. Hazánkban díszfűként termesztik. Az évelő virágágyás kellemes színváltozata. Ugyanakkor az egynyári vagy kétéves növények közé tartozik, és hazánkban -5 °C alatti hőmérsékleten nem telel át.

Paraméterek

A Perovec psiarkovitý műfüvünk virágtartóval együtt 100 cm magas. 18 cm átmérőjű, 16 cm magas alap műanyag virágcserépben szállítjuk. Kötetei sötétre és világosra festettek. A növény 10 barna színű virágot tartalmaz, amelyek hossza 20 cm. Ez a műfű alkalmas beltérre vagy a kedvezőtlen időjárástól védett kültérre.

Elhelyezkedés

Mesterséges Perovec kutyabarnánk remek banner otthonába vagy irodájába. Az egyszerű és elegáns fűcsomók időközben minden modern létesítmény szükségletévé váltak. Kiváló minőségű és természetes megjelenésének, valamint sokoldalú felhasználási lehetőségeinek köszönhetően ez a Perovec tartós és kedvelt eleme lesz az egész éves dekorációnak.

Kombinációk

Belsőjének díszítése díszfüvekkel szó szerint öröm. Ideálisan kombinálható bármilyen növénnyel, Szörnyeteggel, Lapáttal vagy Pálma Arecával és egy kényelmes, zöld oázissal körülvett székkel a belső térben, ahol talál időt magadnak olvasásra, zenehallgatásra és meditációra. Az említett növények tökéletessége aláhúzza a dekoratív virágcserép helyes megválasztását, amely harmonizál az Ön belső terével is. Mindezeket a termékeket megtalálja weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20280
Magasság 105 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Átlagos 26 cm
Helyezze be a magasságot 16 cm
A betét átmérője 18 cm
Helyezzen be anyagot műanyag
Lapanyag műanyag
Virágok száma 11 ks
Levél színe zöld
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!