Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Műtollas fűkrém 120 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
28 799 Ft
Csak ma
17 199 Ft ÁFA-val
13 542,52 Ft ÁFA nélkül
110 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani április 17., szerda
2 999,00 Ft
Átvételi pontok április 18., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Az évelő gabonanövények egyik képviselője a tollfű.

A növény eléri a 40-100 cm-t. Ez különbözik zöld-szürke szilárd levelek formájában cső. A szőrös napellenző átlagos hossza körülbelül 16 cm. A növény májustól júniusig virágzik.

Felálló szárában és keskeny leveleiben különbözik. A csíkos fülek magassága akár 25 mm is lehet. A fű természetes úton terjed, ami azt jelenti, hogy a magokat a szél viszonylag nagy távolságokra hordja. Sötétben, harmatban bezárul a tollfű. A spirális alsó térd kinyílik és a szárat a talajba dönti. Napkeltével visszaáll eredeti állapotába, de nem jön ki a talajból. Ennek oka a hordozón lévő sörték, amelyek a talaj felszínéhez tapadnak.

Magasság

A növény megtalálható Európában, a Kaukázusban, Ázsiában és Nyugat-Szibériában sziklás, sztyepp és sziklás helyeken. A fű legfeljebb 70 cm magasra nő. Sötétzöld levelei vannak, a tollas napellenzők hossza körülbelül 30 m. A tollak körülbelül 30 mm hosszúak.

A legszebb tollfű a gabonafélék családjába tartozó évelő gyógynövény (Bluegrass). Képes "felmászni" a hegyek felső övére. Ellenáll a hőmérséklet-csökkenésnek -23-ig.

Paraméterek

Műtollas füvünk 120 cm magas, beleértve az alap műanyag virágcserepet is, amiben szállítjuk. Levelei minőségi műanyagból készültek, és nemcsak magasságban, hanem színben is különböznek egymástól. A világoszöld levelek váltakoznak a bordóval, ami tovább fokozza az exkluzivitását. A szépség koronája öt szár, 20 cm hosszú, krémszínű tollas seprűvel. Javasoljuk a műtollas füvet beltérben vagy védett helyen a szabadban elhelyezni.

Elhelyezkedés

A mesterséges tollfű jellegzetes eleme lesz a belső térnek. Kitöltődsz vele egy üres helyet, vagy a nappalidban, hálószobádban, folyosón lévő hiányosságokat eltakarod. Ez a dekoráció nagyon népszerű az éttermekben, hogy kiegészítse a teret. Pasziánszként nagyon szépen kiáll az erkélyre, ha pl. Ideális, ha szobaelválasztót kell létrehozni.

Kombinációk

Más fűfélék vagy páfrányok társaságában nagyon jól beér. Egy gyönyörű műfával is kitűnik kínálatunkból, mint a Fikus, Draceny, de a Monsterrel is. Ezzel a kombinációval hangulatossá varázsolhatja otthonát, éttermét vagy a wellnessben a béke gyönyörű zöld oázisát. Ehhez a műtollfűhöz egyszínű virágcserép illik. A helyesen megválasztott virágcserép kiemelheti a Feather Grass szépségét, valamint azt az általános belső teret, amelybe ez a növény kerül.

Az említett termékeket megtalálja e-shopunkban.

Paraméterek

Termékkód 20279
Magasság 110 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 12.5 cm
A betét átmérője 15 cm
Lapanyag műanyag
Virágok száma 5 ks
Levél színe zöld, burgundia
Virág színe tejszínes
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!