Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Műfű Perovec psiarkovitý roz pink 105 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
39 299 Ft
Csak ma
23 499 Ft ÁFA-val
18 503,15 Ft ÁFA nélkül
170 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani május 30., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok május 31., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Perovec psiarkovitý a Lipnicovovitý családjába tartozó évelő pázsitfű. A Perovec psiarkovitý egy évelő, sűrű csomókban nő. 30-120 cm magasra is megnőhet. A levelek zöldek, fényesek, egészek, párhuzamos erekkel, 10-80 cm hosszúak. Virágzata kezdetben sárgászöld, később helyenként sötétlila. Augusztustól novemberig virágzik és termést hoz. A Perovecet modern díszfűként termesztik, amely alkalmas különféle évelő ágyásokra. Talajigénytelen, napos helyen virágzik a legdúsabban. A Perovce a szélben mozgó díszvirágzatban jeleskedik, ami dinamizmust kölcsönöz a kerteknek. A száraz őszi időszakban a füvet érdemes zsineggel szorosan átkötni és nem levágni, ami megakadályozza a téli csapadék behatolását a csomó közepébe, és így nem okoz rothadást a növényben. Tavasszal a fű száraz részét a talajtól kb. 5 cm-rel levágjuk.

Esemény

A Perovec psiarkovitý Ázsiából és Ausztráliából származik, és Csehországban díszfűként termesztik. A Perovec eredetileg Ázsia és Ausztrália régióiban volt elterjedt. Réten terem. Fagyállósága miatt a 20. század második felétől kínálják dísznövényként.

Paraméterek

A Perovec psiarkovitý műfüvünk virágtartóval együtt 105 cm magas. 18 cm átmérőjű és 16 cm magas alap műanyag virágcserépben szállítjuk. Ez a műfű olyan belső terekbe való, amelyek szebbé teszik környezetét. Ez a műfű zöldesszürke színű, 20 cm-es virágai fehérek a hegyükön és rózsaszínűek.

Elhelyezkedés

Mesterséges Perovec kutyarózsaszínünk remek banner az irodájába vagy a fogadóterekre. Az egyszerű és elegáns fűcsomók időközben minden modern létesítmény szükségletévé váltak. A kiváló minőségű és természetes megjelenésnek, valamint a sokoldalú felhasználási lehetőségeknek köszönhetően ez a Perovec tartós kedvenc eleme lesz az egész éves dekorációnak.

Kombinációk

A Perovec psiarkovitý műfű tökéletesen kitölt minden süket teret, vagy elfedi a belső tökéletlenségeket. Több darab kombinálásával gyönyörű paravánt készít a helyiség elosztására, melynek szépségének hangsúlyozása érdekében javasoljuk, hogy válasszon egy nagyobb méretű, beton vagy rattan virágcserepet. Virágcserepek és díszfüvek széles választékát találja weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20281
Magasság 105 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 16 cm
A betét átmérője 18 cm
Helyezzen be anyagot műanyag
Lapanyag műanyag
Virágok száma 11 ks
Levél színe zöld, fehér
Virág színe fehér, rózsaszín
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!