Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges inda Muskotályvörös 100 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
10 999 Ft
Csak ma
6 569 Ft ÁFA-val
5 172,44 Ft ÁFA nélkül
360 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani április 17., szerda
2 999,00 Ft
Átvételi pontok április 18., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A szerecsendió túlnyúlását vagy húzását hosszú, keskeny kúszó szár jellemzi, durvább és törékeny bőrszerű karéjos levelekkel. A levelek alkalmasak arra, hogy megtartsák a vizet hosszan tartó szárazság idején. A virágok a környező virágzatban helyezkednek el, amelyek vékonyabbak, mint a kerti muskátlik. Féltelt és telt virágú fajtákat is termesztenek, de még azok sem rendelkeznek túl sűrű virágzattal. A virágok piros, fehér, rózsaszín, lazac, narancssárga, sötétlila árnyalatokban nyílnak, és szintén kétszínű fajták. Idővel a muskátli elveszti vitalitását és azt a képességét, hogy vándorló szárakat és virágzást hozzon létre. Két-három év elteltével a hajtások fásodnak, és nehezebben alakulnak ki zöld hajtások. Ezért ajánlott minden évben új, friss növényeket szaporítani.

Esemény

A muskátlik (Pelargonium) a gerániák családjába tartoznak. Ez a család több mint 200 vadon élő fajt foglal magában a gyógynövényektől a fás szárú cserjékig. Legtöbbjük Dél-Afrika otthona. A Közel-Keleten vagy Dél-Ausztráliában csak körülbelül 10 faj fordul elő természetben. Az első muskátlit több mint 300 évvel ezelőtt hozták be Afrikából Európa botanikus kertjébe. Az első muskátlit tenyésztők angolok voltak. Később főleg német, francia és amerikai tenyésztők csatlakoztak hozzájuk. A klasszikus muskátli nemesítésének rohamos terjeszkedését a 19. század első felében jegyezték fel. Állítólag ebben az időszakban már körülbelül 1000 különböző fajta létezett, amelyek közül sok jelenleg sajnos ismeretlen. A nemesítési folyamat a legtöbb esetben nem volt kellően dokumentálva, így sok termesztett fajta pontos eredete nem állapítható meg. A muskátlik genetikai vizsgálatával foglalkozó szakemberek egyetértenek abban, hogy jelenleg mintegy 30 muskátlit termesztenek keresztezés eredményeként.

Paraméterek

A piros szerecsendiónk 100 cm hosszú. Ezt a mesterséges indát a belső, ill. szabadban is, de csak olyan helyen, ahol nem éri közvetlen napfény, mivel nem tartalmaz UV védelmet. 22 gyönyörű piros színű virága és kb. 230 zöld levele van, melyek minőségi textilanyagból készültek. A szárak műanyagból készültek. A virág hornyoló tüskét tartalmaz, amely könnyedén beilleszthető bármilyen elrendezésbe, dekorációba. A virágcserepet nem tartalmazza.

Elhelyezkedés

A vörös muskotály vörös csáp tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. A szoba minden üres sarkát kitölti, és így csodálatosan élénkíti különösen a minimalista belső teret, amely lehetővé teszi, hogy a leginkább kitűnjön. Tökéletesen kitölti a "süket" teret. A barázdált szár segítségével könnyedén elhelyezheti a növényt egy tetszőleges díszedénybe. Nem fogsz elrontani semmit azzal, ha ablakot vagy erkélyt szebbé teszel vele. A vörös szerecsendió nagyon népszerű növény. Megvan a varázsa és az összetéveszthetetlen előkelősége.

Kombinációk

Világosítsa meg belső terét egy kis zölddel ezzel a műnövénnyel, amely élőnek tűnik. Önállóan is nagyon jól megállja a helyét egy függő dekoratív virágcserépben, amelyet weboldalunkon választhat. Mivel ez az inda önmagában nagyon jellegzetes, ezért javasoljuk, hogy egyszínű virágcserepeket vagy dobozokat kombináljunk, hogy tovább fokozzuk műindánk szépségét. A sűrűbb hatás érdekében válassz két vagy több indát dekorációdnak.

Paraméterek

Termékkód 20273
Lapanyag műanyag
Virágok száma 22 ks
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Virág színe piros
Viráganyag textíliák

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!