Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges inda Szerecsendió rózsaszín 100 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
10 999 Ft
Csak ma
6 569 Ft ÁFA-val
5 172,44 Ft ÁFA nélkül
350 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A muskátlik (Pelargonium) a pelargoniumok családjába, a pelargoniumok családjába tartoznak. Ez a család több mint 200 vadon élő fajt foglal magában a gyógynövényektől a fás szárú cserjékig. A hatalmas növekedésük, magasságuk és virágméretük miatt érdekesek. A növények eltérő megjelenésűek, a nálunk termesztett közönséges muskátlikon kívül ismerünk olyan fajtákat, amelyek a talajban, föld alatt kisebb-nagyobb gumókat, altalajokat képeznek, zamatos megjelenésűek, és egyes botanikai fajok nem is hasonlítanak ismert virágainkra. . A virágzat a hajtások felső harmadában nő. Lehet gömb alakú vagy nagyon ritka. A virágok ötszörösek, a virág alakja szimmetrikus vagy aszimmetrikus. Lehetnek egyszínűek, többszínűek vagy sötétebb szeműek. Afrikában a virágok beporozzák a madarakat, nálunk mesterségesen kell beporozni a virágokat, még így is gyenge a megtermékenyítés.

Esemény

Legtöbbjük Dél-Afrika otthona. A Közel-Keleten vagy Dél-Ausztráliában csak körülbelül 10 faj fordul elő természetben. Az első muskátlit több mint 300 évvel ezelőtt hozták be Afrikából Európa botanikus kertjébe. Az első termesztett fajt Afrikából hozták egy hollandiai botanikus kertbe. Körülbelül 300 faja van, és legtöbbjüket a háztartásokban termesztik erkélyek vagy ablakok díszítéseként. A szenvedélyes termelők gondoskodnak arról, hogy muskátlijuk minél szebb legyen, ablakaikat pedig gazdag virágok díszítsék.

Paraméterek

Pink Nutmeg műindánk 100 cm hosszú, benne egy 10 cm-es barázdált tüskével. Az indának körülbelül 230 természetes zöld színű levele van, amelyek műanyagból készültek, de nagyon valósághű megjelenésűek. Az indán 22 rózsaszín virágot és 9 bimbót is találunk. A virágok és a bimbók szép rózsaszín anyagból készültek.

Elhelyezkedés

A műindát a belső, ill. szabadban is, de csak olyan helyen, ahol nem éri közvetlen napfény, mivel nem tartalmaz UV védelmet. A virág autentikus megjelenésének köszönhetően nem csak a szobában helyezheti el szép dekorációként. A muskátlik kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak.

Gyakorlatilag bárhol helyezze el a művirágot, amely megvilágítja a házban lévő szobákat. A művirágok nagy előnye, hogy nem kell majd minden helyiségben odafigyelni a körülmények megfelelőségére. Természetes szépségével felfrissíti fürdőszobáját vagy télikertjét.

Kombináció

A muskotály mesterséges indája tökéletesen kombinálható. Párosíthatod a szerecsendió más színváltozataival, vagy különböző típusú indákkal, például a borostyán, a dieffenbachia, a potosovec vagy a ginkgo indájával. Ha sűrűbb és gazdagabb megjelenést szeretne elérni, javasoljuk, hogy legalább két darabot vásároljon. Weboldalunkon a termékek nagy választékát találja, nem csak említve.

Paraméterek

Termékkód 20271
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Lapok száma 230 ks
Lapanyag műanyag
Virágok száma 22 ks
Ág színe zöld
Levél színe zöld
Virág színe rózsaszín
Viráganyag textíliák
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!