Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges inda Szerecsendió rózsaszín 60 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
4 889 Ft
Csak ma
2 929 Ft ÁFA-val
2 306,30 Ft ÁFA nélkül
720 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani június 17., hétfő
2 999,00 Ft
Átvételi pontok június 18., kedd
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A muskátlik (Pelargonium) a pelargoniumok családjába, a pelargoniumok családjába tartoznak. Ez a család több mint 200 vadon élő fajt foglal magában a gyógynövényektől a fás szárú cserjékig. A hatalmas növekedésük, magasságuk és virágméretük miatt érdekesek. A növények eltérő megjelenésűek, a nálunk termesztett közönséges muskátlikon kívül ismerünk olyan fajtákat, amelyek a talajban, föld alatt kisebb-nagyobb gumókat, altalajokat képeznek, zamatos megjelenésűek, és egyes botanikai fajok nem is hasonlítanak ismert virágainkra. . A virágzat a hajtások felső harmadában nő. Lehet gömb alakú vagy nagyon ritka. Virágzata csúcsos vagy környező. A virágok ötszörösek, a virág alakja szimmetrikus vagy aszimmetrikus. Lehetnek egyszínűek, többszínűek vagy sötétebb szeműek. Afrikában a virágok beporozzák a madarakat, nálunk mesterségesen kell beporozni a virágokat, de még így is gyenge a megtermékenyítés.

Esemény

Legtöbbjük Dél-Afrika otthona. A Közel-Keleten vagy Dél-Ausztráliában csak körülbelül 10 faj fordul elő természetben. Az első muskátlit több mint 300 évvel ezelőtt hozták be Afrikából Európa botanikus kertjébe. Az első termesztett fajt Afrikából hozták egy hollandiai botanikus kertbe. Körülbelül 300 faja van, és legtöbbjüket a háztartásokban termesztik erkélyek vagy ablakok díszítéseként. A szenvedélyes termelők gondoskodnak arról, hogy muskátlijuk minél szebb legyen, ablakaikat pedig gazdag virágok díszítsék.

Paraméterek

Pink Nutmeg műindánk 60 cm hosszú, benne egy 8 cm-es barázdált tüskével. Az indának körülbelül 86 természetes zöld színű levele van, amelyek műanyagból készültek, de nagyon valósághű megjelenésűek. Az indán 12 rózsaszín virágot és 6 bimbót is találunk. A virágok és a bimbók szép rózsaszín anyagból készültek.

Elhelyezkedés

A műindát a belső, ill. szabadban is, de csak olyan helyen, ahol nem éri közvetlen napfény, mivel nem tartalmaz UV védelmet. A virág autentikus megjelenésének köszönhetően szép dekorációként elhelyezheti a szobában. Gerániumaink kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak.

Gyakorlatilag bárhol helyezze el a művirágot, amely megvilágítja a házban lévő szobákat. A művirágok nagy előnye, hogy nem kell majd minden helyiségben odafigyelni a körülmények megfelelőségére. Még a fürdőszobában is, ahol a fényviszonyok nem teljesen ideálisak, és egy élő virág sem menne be, a Muscat csáp remek alternatíva.

Kombináció

A muskotály mesterséges indája tökéletesen kombinálható. A szerecsendió más színváltozataival, vagy különböző típusú indákkal, például borostyán, dieffenbachia, potosovec vagy ginkgo indával párosítható. Ha sűrűbb és gazdagabb megjelenést szeretne elérni, javasoljuk, hogy legalább két darabot vásároljon. Weboldalunkon nem csak ezekből a termékekből talál nagy választékot.

Paraméterek

Termékkód 20270
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Lapok száma 84 ks
Lapanyag műanyag
Virágok száma 12 ks
Ág színe zöld
Levél színe z
Virág színe rózsaszín
Viráganyag textíliák
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!