Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges barázdás köteg bordó fűből 80 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
7 909 Ft
Csak ma
4 739 Ft ÁFA-val
3 731,50 Ft ÁFA nélkül
Nem elérhető
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Az élő megjelenésű műfű sok évig "friss" marad, kiváló díszítéssel rendelkezik, ha nincs élő növénye, és mégis élveznie szeretné a természet szépségét. A díszfű nagyon robusztus, széles, szilárd szárú fű. Nagyon szépen kidolgozottak és tökéletesen sűrűek. A füves replika gyártásakor a legapróbb részletekre is odafigyeltünk. Különösen büszkék vagyunk az ilyen típusú fű és a természetesen ívelt pengék nagyon természetes színű kialakítására. A szép vastag megjelenés érdekében 16 csokrot ajánlunk, amelyek 35 cm átmérőjű virágcserepet töltenek meg. Helyiségelválasztók esetén készítsen egy vagy több sort, az edény szélességétől függően, és nevelje őket egymástól körülbelül 10 cm távolságra. Ennek a vörösbarna fűnek a teljes hossza körülbelül 90 cm, átmérője pedig körülbelül 15 cm. 40, 60 és 80 cm-es méretben, zöld-barna és piros színben kapható.

Paraméterek

Termékkód 4072
Magasság 90 cm
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Átlagos 15 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Törzs / szár színe zöld, barna
UV védelem nem
Származási ország Hollandia

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!