Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Műfű kínai világoszöld dísz 150 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
31 899 Ft
Csak ma
19 099 Ft ÁFA-val
15 038,58 Ft ÁFA nélkül
89 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A kínai Poaceae a Poaceae családjába tartozik. Gyógynövény, évelő 0,8-2 m magasra, ritkán 4 m magasra. Levelei 18-75 cm hosszúak és 0,3-2 cm szélesek. Virágai vörösesek, a levelek felett nőnek. Július-augusztusban virágzik. Úgy nő, mint egy sűrű, tömör fürt. Ma a kínai dísznövény az egyik legnépszerűbb díszfű. Meleg, napos helyen jól érzi magát. Különös gondosságot csak télen igényel, amikor a száraz leveleket kévébe illik kötni.

Esemény

A kínai édeskömény Kelet-Ázsiában, leginkább Kínában, Japánban és Koreában termő fű. Dísznövényként széles körben elterjedt a világ meleg vidékein. Észak-Amerika egy részén invazív fajtá válik. Több fajtát nemesítettek. Könnyen termeszthetőek. Késő télig megőrzik vonzó megjelenésüket, ezért egyre inkább kertjeink részévé válnak.

Paraméterek

Műfüvünk A kínai világoszöld dísz a virágtartóval együtt körülbelül 145 cm magas a virágtartóval együtt. Műanyag alap virágcserépben szállítjuk, melynek magassága 14 cm, átmérője 17,50 cm. A levelek természetes világoszöld színűek, kiváló minőségű műanyagból készültek. A növény kialakítása nagyon elegáns és sűrű benyomást kelt.

Elhelyezkedés

A mesterséges kínai világoszöld dekoráció alkalmas a belső térbe. A levelek finom szerkezete és a fürt szabályos formája miatt népszerű pasziánszként vagy friss zöld színű falként használják. Bárhol megállja a helyét, akár a nappaliban, akár a fürdőszobában vagy a folyosón helyezi el. Valósághű megjelenése miatt senki sem akarja elhinni, hogy mesterséges növényről van szó. Az egyszerű és elegáns fűcsomók időközben minden modern belső tér szerves részévé váltak.

Kombinációk

A kínai dísz egy olyan növény, amely különösen pasziánszként tűnik ki, és így kitölti a holt foltokat a belső térben. Ha például természetes válaszfalat kell kialakítania a helyiségben, ez a fű ideális. A Buchananova bordó műfűvel kombinálva érdekes színkontrasztot hoz létre. Az említett termékeket megtalálja weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20283
Magasság 130 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 14 cm
A betét átmérője 17.52 cm
Lapanyag műanyag
Levél színe zöld
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!