Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Műfű Buchanan bordó sás 150 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
31 899 Ft
Csak ma
19 099 Ft ÁFA-val
15 038,58 Ft ÁFA nélkül
106 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani május 30., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok május 31., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Buchananova osztriga a családba sorolt évelő növény, fű. 30-60 cm-es évelő, bokros fű. Levelei vékonyak, jellemzően fahéjszínűek, finomak, szőrösek, a végén néha csavarodnak. A faj szélfogó. A virágzási időszak júniustól augusztusig tart. A virágzat egy nem feltűnő fül. A Buchanan osztriga napfényt vagy részleges árnyékot, homokos, agyagos vagy agyagos áteresztő talajt igényel. Az eredeti környezetben gyakori a magasabb páratartalom.

Esemény

A faj természetesen Új-Zélandon fordul elő. Leginkább a patakok és folyók szélén terem. Európában és Szlovákiában dísznövényként termesztik. Késő télig megőrzik vonzó megjelenésüket, ezért egyre inkább kertjeink részévé válnak.

Paraméterek

A mi műfüves Buchanan's burgundiunk a virágcserepet is beleértve 145 cm magas. 14 cm magas és 17,50 cm átmérőjű alap műanyag virágcserépben szállítjuk. Maga a növény körülbelül 130 cm magas. Levelei kellemes bordó-barna színűek, műanyagból készültek. Nagyon sűrű benyomást kelt, és megkülönböztethetetlen az élő növénytől. A füvet belső használatra tervezték.

Elhelyezkedés

A magas fű alternatíva azoknak, akik szeretik az élő belső tereket, de az a bajuk, hogy nem tudnak vigyázni rájuk. A műfű nagyon élénk színvilággal rendelkezik, így tökéletesen utánozza a természetes növényzetet. A mesterséges díszfű nem igényel különösebb gondozást és könnyen tisztítható. Hosszú évekig szolgálnak és kellemes légkört hoznak otthonába. Ezek a modern dekoratív növények varázslatot kölcsönöznek a nappalinak, a konyhának és a fürdőszobának. A magas fű különösen népszerű a belsőépítészeti dekorációk között, és nagyon gyakran az irodák, éttermek és szállodák állandó és nagyon népszerű részévé válik.

Kombinációk

Műfüvünket gyakran használják pasziánszként, de csoportos használatra is. Nagyon erős kontrasztjai szépen harmonizálnak az ezüstlevelű és zöldlevelű füvekkel. Kombinálva kitűnik pl. a kínai világoszöld díszítéssel, de más díszfüvekkel is, mellyel olyan gyönyörű dekorációt varázsolsz, amely akár várakozás közben is kellemes hangulatot lehelhet a belső teredbe. Az összes említett terméket megtalálja weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20284
Magasság 130 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 14 cm
A betét átmérője 17.52 cm
Lapanyag műanyag
Levél színe burgundia
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!