Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Műfű kínai dísz sötétzöld 150 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
31 899 Ft
Csak ma
19 099 Ft ÁFA-val
15 038,58 Ft ÁFA nélkül
90 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani június 17., hétfő
2 999,00 Ft
Átvételi pontok június 18., kedd
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A kínai Poaceae a Poaceae családjába tartozik. Gyógynövény, évelő 0,8-2 m magasra, ritkán 4 m magasra. Levelei 18-75 cm hosszúak és 0,3-2 cm szélesek. Virágai vörösesek, a levelek felett nőnek. Július-augusztusban virágzik. Úgy nő, mint egy sűrű, tömör fürt. Ma a kínai dísznövény az egyik legnépszerűbb díszfű. Meleg, napos helyen jól érzi magát. Különös gondosságot csak télen igényel, amikor a száraz leveleket kévébe illik kötni.

Esemény

A kínai édeskömény Kelet-Ázsiában, leginkább Kínában, Japánban és Koreában termő fű. Dísznövényként széles körben elterjedt a világ meleg vidékein. Észak-Amerika egy részén invazív fajtá válik. Számos fajtát nemesítettek. Könnyen termeszthetőek. Késő télig megőrzik vonzó megjelenésüket, ezért egyre inkább kertjeink részévé válnak.

Paraméterek

Műfüvünk A kínai sötétzöld dísz 145 cm magas, virágcserepet is beleértve. Műanyag virágcserépben szállítjuk, mely 14 cm magas és 17,50 cm átmérőjű. A levelek természetes sötétzöld színűek és kiváló minőségű műanyagból készültek. A növény kialakítása nagyon elegáns és sűrű benyomást kelt.

Elhelyezkedés

Mesterséges kínai dísz, sötétzöld, alkalmas belső terekbe. A levelek finom szerkezete és a fürt szabályos formája miatt népszerű pasziánszként vagy friss zöld színű falként használják. Bárhol kiemelkedik, ha a nappaliba, a fürdőszobába vagy a folyosóra helyezi. Reális megjelenésük miatt el sem akarják hinni, hogy mesterséges növényről van szó. Az egyszerű és elegáns fűcsomók időközben minden modern létesítmény szükségletévé váltak. Minőségi és természetes megjelenésének, valamint sokoldalú lehetőségeinek köszönhetően ez a fű nagyon kedvelt eleme lesz az egész éves dekorációnak.

Kombinációk

A kínai dísz egy olyan növény, amely különösen pasziánszként tűnik ki, és így kitölti a holt foltokat a belső térben. Ha térelválasztót kell létrehoznia, ez a fű tökéletes. Műfűvel kombinálva, mint pl A Buchanan bordó osztriga érdekes szín- és kontraszthatást kelt. Az összes említett terméket megtalálja weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20282
Magasság 150 cm
Meghatározás belső
Virágcserép csak belső bélés
Helyezze be a magasságot 14 cm
A betét átmérője 17.52 cm
Helyezzen be anyagot műanyag
Lapanyag műanyag
Levél színe zöld
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!