Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges inda Bazilika zöld 80 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
7 909 Ft
Csak ma
4 739 Ft ÁFA-val
3 731,50 Ft ÁFA nélkül
480 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A bazsalikom egy éves gyógynövény a Hluchavkovité családból. Különleges intenzív illata van. Népszerű, Bazalkét bazilikának vagy Bazalienkának is nevezik. A bazsalikom mézes növény, gazdag virágzása miatt nagyon értékes méhészeti növény. A bazsalikomot fűszerként használják az ételekhez, a gyógyszertárban és az illatszerekben is használják. A szárított levelek, például fűszerek étkezéshez vagy tea formájában elősegítik az emésztést. A legjobb, ha a bazsalikomot közvetlenül a vágás után, röviddel a virágzás előtt dolgozzuk fel (ebben az időszakban a bazsalikom levelei a legintenzívebb ízűek és aromájúak). A bazsalikomleveleket salátákhoz adják, hogy megkóstolják a húst vagy a mártásokat. Érdekes tény, hogy a bazsalikom a hőkezelés során is megőrzi gyógyító képességét.

Esemény

A bazsalikom eredetileg Indiából származik, ősidők óta termesztik. A bazsalikomot a 16. században elsősorban dísznövényként hozták Európába. Jelenleg sokféle bazsalikom létezik, különféle virágokkal és levelekkel. Az Ocimum mintegy 50 félnövény- és gyógynövényfajt tartalmaz, amelyek trópusi és mérsékelt éghajlaton nőnek. Szlovákiában csak termesztett fajként fordul elő.

Paraméterek

Zöld bazsalikomunk magas, a szárával együtt 80 cm . A szár műanyagból, valamint 178 cm minőségű, különböző méretű levelekből áll, amelyek életre kelnek. Három természetes zöld árnyalatúak, még természetesebb hatás érdekében. A bazsalikomot virágcserép nélkül szállítjuk. Azonban hornyolt tüskével rendelkezik , amely könnyen alkalmazható különféle elrendezésekre és dekorációkra.

Elhelyezkedés

Ha élénkíteni vagy megmozgatni kell a belső teret , akkor a zöld növény elhelyezése rendkívül megfelelő választás mindenütt, ahol nincs elegendő fény egy élő növény számára, vagy ahol nem lehet rendszeresen gondoskodni az élő növényekről.

Ideális kiegészítője az étkezőnek , a télikertnek, a konyhának , de a nappalinak is, ahol vonzó dekoráció lehet. Gyönyörű zöld színének köszönhetően minden "süket" teret megelevenít a belső térben.

Kombinációk

Zöld bazsalikomot elhelyezhet egy szép dekoratív virágcserépben, vagy akár egy választott vázában. Ha a sűrűbb növekedést részesíti előnyben, javasoljuk, hogy vásároljon több darabot ezekből az indákból, és egyesítse őket, hogy gyönyörű, gazdag csokrot érjen el. A diverzifikáció érdekében azt javasoljuk, hogy nyúljon a hangsúlyosabb mesterséges növényekhez, mint például a zöld-piros muskátli vagy a kalladium érdekes levelekkel. Ezeknek a növényeknek a kombinációja nagyon lenyűgöző lesz. Weboldalunkon dekoratív virágcserepeket vásárolhat.

Paraméterek

Termékkód 20233
Meghatározás belső
Virágcserép nem tartalmazza
Hossz 80 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágmagasság 10 cm
Ágak száma 11 ks
Levélmagasság 10 cm
Levél szélessége 7 cm
Lapok száma 178 ks
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe zöld
UV védelem nem
A tüske hossza 10 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!