Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Műfüzér vörös juhar 190 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
5 079 Ft
Csak ma
3 039 Ft ÁFA-val
2 392,91 Ft ÁFA nélkül
480 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani július 25., csütörtök
2 999,00 Ft
Átvételi pontok július 26., péntek
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A vörös juhar lombhullató fa, néha több törzsű, 5-10 m (néha 15 m) magasra nő. A törzs általában 40 cm átmérőjű. A kéreg ifjúkorában sima, durva és pikkelyes az öreg fákon. A levelek kerekek, 7-15 cm átmérőjűek, 9-13 cm hosszúak, fogazottak, lebenyük a levelek felére mélyek. A levelek kezdetben fehér szőrösek a hátán. Ősszel a levelek élénk narancssárgától sötétpirosig terjednek. Áprilistól májusig virágzik, először 10 éves korában, de néha később. A virágok 1 cm átmérőjűek, sötét lila-vörös, öt kehely és szirmok. A virágok 10-15 után nőnek közös virágzatban, tollakban.

Esemény

A vörös japán juhar természetesen Japánban nő, Honshu, Hokkaido, Kyushu és Dél -Koreában. Gyakran dísznövényként termesztik Európa meleg vidékein, Észak -Amerikában. Őrölt cserjeszerű formában termesztik, sok törzset. Számos, különböző színű és formájú levélfajtát tenyésztettek. Mivel számos fajtát tenyésztettek több őshonos faj keresztezésével, nehéz azonosítani az őshonos fajokat.

Paraméterek

Vörös juharfüzérünk 190 cm hosszú. Egy zöld műanyag szárral rendelkezik. Ezen a száron jellegzetes levelek találhatók, amelyek gyönyörű piros színű műanyagból készülnek, de sárga foltok teszik teljessé, ami nagyon szép, természetes kontrasztot teremt. Érintésre elevennek tűnnek.

Elhelyezkedés

Ezt a füzért a belső térbe tervezték, amely kiegészíti a nappalit , a dolgozószobát és azokat a helyeket, ahol az élő juhar nem kapna elegendő fényt vagy rendszeres gondozást. Garantáltan minden teret felfrissít természetes szépségével. Nagyon jelentős kiegészítője az őszi dekorációnak minden szobában, amelyet kellemes közérzettel tölt el. Garantáltan egy kis Ázsiát visz otthonába megjelenésével.

Kombinációk

A vörös juhar műfüzére, mivel kúszó növény, nagyon szépen kombinálható különféle ágakkal, de más típusú füzérekkel is a kínálatunkból. Nem kell attól tartania, hogy ezt a füzért virágos növényeinkkel kombinálja. Sárga virágokkal kombinálva nagyon keményen vág. A gazdagabb kötet érdekében válasszon több darabot ebből a juharból. Ez a füzér tökéletesen illik az őszi dekorációhoz.

Paraméterek

Termékkód 20221
Meghatározás belső
Hossz 190 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ágmagasság 180 cm
Ágak száma 1 ks
Levélmagasság 12 cm
Levél szélessége 10 cm
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe piros
UV védelem nem
A tüske hossza 10 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!