Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Begonia zöld műfüzér 190 cm

Kedvezmény
22 %
Eredetileg
4 969 Ft
Csak ma
3 899 Ft ÁFA-val
3 070,08 Ft ÁFA nélkül
480 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani december 6., kedd
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta december 7., szerda
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A begónia a leghíresebb dísznövények közé tartozik, és gyakran díszítik ablakunkat kívül -belül. Néhányat gyönyörű virágokért, másokat vonzó levelekért termesztenek, mások alacsonyak, mások magasak és mászók. A gyökerek típusa szerint 3 csoportra oszthatjuk őket. Az első egy rostos és finom gyökerekkel rendelkező csoport, amely gyorsan kitölti az egész virágcserepet. A második csoport egy erős húsos altalajból nő, amely a talaj felszínén nő, és a talajban gyökerezik. A harmadik csoport gumós begóniákból áll, amelyek gumót képeznek a talajban, és téli békére van szükségük.

Esemény

Ezeknek a gyönyörű, élénk színű növényeknek a trópusi és szubtrópusi Amerika esőerdeiben van otthonuk. Bár termesztésük nem nehéz, hasznos tippeket találhat arra vonatkozóan. A Begonia a Begonicae családba tartozik, és csaknem ezer faj létezik. Méretük szerint nagy- és kisvirágúakra osztjuk őket. A begóniákat a gyökerek típusa szerint szintén rostos gyökerű vagy húsos gyökerű begóniákra osztják.

Paraméterek

Begonia zöld műfüzérünk 190 cm hosszú. Egy műanyag száron 113 gyönyörű természetes zöld levél található, különböző árnyalatokban és méretekben. Annak ellenére, hogy műanyagból készültek, nem különböztethetők meg az élőktől.

Elhelyezkedés

Műfüzérünk sokoldalú. Függesztheti az ülősarok fölé, de az ajtóra vagy az ablakra is. A Begonia gyönyörű, érett levelekkel rendelkezik, reálisnak tűnik, és eleganciát kölcsönöz otthonának. Klasszikus formatervezése és rendkívül valósághű megjelenése minden évszakban megfelel a díszítési igényeinek. Az élő növényekkel ellentétben ezek a hamis növények karbantartást nem igényelnek, és soha nem száradnak ki.

Kombinációk

Mesterséges füzér Begonia zöld, mivel kúszónövény, nagyon szépen kombinálható különböző ágakkal, de más, Potosovec vagy Ivy füzérfajtákkal is. Nem kell attól tartania, hogy ezt a füzért virágos növényeinkkel kombinálja. A gazdagabb kötet érdekében válasszon több darabot ebből a füzérből. Igazán lélegzetelállító őszi dekorációt hoz létre asztalára vagy polcára. Töltse ki a belső tér üres helyét, ez a dekoráció biztosan nem marad észrevétlen.

Paraméterek

Termékkód 20209
Meghatározás belső
Szélesség 16 cm
Hossz 190 cm
Törzs / szár hossza 190 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levél szélessége 12 cm
Levél hossza 13 cm
Lapok száma 113 ks
Lapanyag műanyag
Törzs / szár színe zöld
Levél színe zöld
UV védelem nem

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!