Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Műfüzér Calladium fehér 190 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
4 889 Ft
Csak ma
2 929 Ft ÁFA-val
2 306,30 Ft ÁFA nélkül
480 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani június 17., hétfő
2 999,00 Ft
Átvételi pontok június 18., kedd
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

Kaládium egy nemzetség a virágos növények a r Odin Araceae. Gyakran ismertek az elefántfül, Jézus szíve vagy az angyalszárnyak közös nevén. Az eredeti dél -amerikai növényből több mint 1000 elnevezett fajta található. Számos fajt dísznövényként termesztenek a nagy nyíl alakú levelek miatt, amelyek fehér, rózsaszín és piros színűek, különböző mintákkal vannak megjelölve. A legtöbb fajta a részleges vagy a teljes árnyékot részesíti előnyben, bár a napnak ellenálló fajtákat jelenleg termesztik. Az utóbbi években számos új fajta került forgalomba tenyésztésre, amelyek jelenleg nagyrészt betegségállóak. A két leggyakoribb formát "dekoratív leveleknek" és "lándzsásnak" nevezik. Az első egy gyakoribb jelenség, és a hagyományos termesztés Calladium; A levelek inkább szív alakúak. Több lándzsás levele van. A legtöbb termesztett Caladium körülbelül 60 cm magasra és 60 cm szélesre nő, bár jelenleg törpe fajtákat termesztenek. A növény minden része mérgező. Nem szabad fogyasztani, és irritálhatják az érzékeny bőrt.

Esemény

A kalladium egy dekoratív növény, amely Amerikában él. A Calaladies mintegy 98% -a a Lake Placidból származik Floridában, az Egyesült Államokban. Európában a 18. század vége óta termesztik.

Paraméterek

Gyönyörű műfüzérünk, a Calladium 190 cm hosszú. Ezúttal fehér levél, jellegzetes zöld erezettel. Ezekből a levelekből 113 található egy műanyag száron, amelyek kiváló minőségű műanyagból készülnek, de a világos és sötétzöld árnyalatok kombinációjának köszönhetően nagyon is valósághű benyomást keltenek. Ugyanakkor büszkék lehetnek igazán szép és jellegzetes levélrajzukra. Érintésre megkülönböztethetetlenek az élőktől.

Elhelyezkedés

Mesterséges Calladiumunk tökéletesen illeszkedik minden belső térbe . Tökéletesen kitölti a "süket" teret. Gyönyörű láncot hozhat létre több darabból. Helyezze őket ajtókra, ablakok, lépcsőkorlátok köré, vagy nyújtsa át őket a szobán. Nagyon alkalmas különféle ikebanák töltésére az asztalon vagy a komódon. Nyugodtan elhelyezheti egy függő virágcserépben, és így érdekes dekorációt hozhat létre a nem hagyományos helyeken, például a nappaliban a kanapé felett. Kitölti a szoba minden üres sarkát, és így gyönyörű szerkezetével kellemesen eleveníti fel, különösen a minimalista belső teret, amely lehetővé teszi számára, hogy a legjobban kiemelkedjen.

Kombináció

Ezt a műfüzért kombinálhatja bármilyen növénysel, vagy ízlésének megfelelő más típusú füzérrel. Nem kell attól tartania, hogy ezt a füzért kombinálja virágzó füzéreinkkel. A gazdagabb térfogat érdekében válasszon több darabot ebből a füzérből, vagy hagyja, hogy ez a gyönyörű füzér lógjon a mennyezetről, így nagyon szellős térkülönbséget kap.

Paraméterek

Termékkód 20219
Meghatározás belső
Hossz 190 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 10 cm
Levél szélessége 7 cm
Lapok száma 113 ks
Lapanyag műanyag
Levél színe zöld
UV védelem nem
A tüske hossza 10 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!