Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Műfüzér Juharzöld 190 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
5 079 Ft
Csak ma
3 039 Ft ÁFA-val
2 392,91 Ft ÁFA nélkül
480 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani április 17., szerda
2 999,00 Ft
Átvételi pontok április 18., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A juhar a Mydlovníkovité családba tartozó növények nemzetsége. Általában magas lombhullató fák, de több lombhullató faj is létezik. Egyes fajok alacsonyabb termetűek, vagy alacsonyabb fák vagy cserjék. Az Acer nemzetségnek körülbelül 150 faja van. Előfordulásuk az északi félteke mérsékelt és szubtrópusi területeire korlátozódik. A juhar, a kőris juhar kivételével, levelei hosszú szárúak, egyszerűek és többnyire mélyen karéjosak, vagy tenyér alakúak vagy fogazatúak. Kőris-juhar esetében a levelek tenyérkaréjosak és tövükön szívósak. Kanada a juharlevelet választotta nemzeti jelképnek, és hű a kanadai zászlóhoz. A virágok virágzatban vagy bojtosak, lógnak vagy felállnak.

Esemény

Közép -Európában és Nyugat -Ázsiában őshonos, Franciaországtól keletre Ukrajnáig, Törökország északi részéig és a Kaukázusig, valamint délre Spanyolország északi részétől és Olaszországtól. Könnyen szaporodik a magvakból, és a 16. században került a Brit -szigetekre, ahol ma honosították, valamint Európa más részein, Észak -Amerikában, Ausztráliában és Új -Zélandon, ahol invazív faj lehet.

Paraméterek

Zöld juhar műfüzérünk 190 cm hosszú. Egy műanyag száron 113 darab természetes zöld levél található, különböző árnyalatokban és méretekben. A levelek műanyagból készültek, de megkülönböztethetetlenek az éléstől. Nagyon reális benyomást keltenek. Nagyon szép csillag alakjuk van.

Elhelyezkedés

Ezt a zöld juharfüzért a belső térbe tervezték, amely kiegészíti a nappalit , a dolgozószobát és azokat a helyeket, ahol az élő növénynek nem lenne elég fénye vagy rendszeres gondozása. Garantáltan frissít minden teret természetes zöld színével és szépségével. Nagyon jelentős kiegészítője minden helyiségnek, amelyet kellemes kényelem tölt be. Nagyon alkalmas különféle ikebanák töltésére az asztalon vagy a komódon. A koszorút a tér felosztására is használhatja. Könnyen kezelhető és hosszú élettartamot biztosít - mindezt karbantartás nélkül.

Kombináció

A mesterséges juharfüzér sokoldalú. Különböző füzérek alkalmasak rá, de nem kell félni attól, hogy különböző növényekkel kombinálja, akár virágzik is. Univerzális színe miatt bármi igazán illik hozzá. Ha azt szeretné, hogy sűrűbb benyomást keltsen, kombináljon 2 vagy több darabot. Alkalmas dekorációként asztalhoz, különféle ikebanákhoz, vagy több darab lógásával a mennyezetről, hogy szellős partíciót kapjon a helyiségből. Ajánlott dekoratív edények és növények elérhetők weboldalunkon.

Paraméterek

Termékkód 20222
Meghatározás belső
Hossz 190 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Ág hossza 185 cm
Elágazó anyag műanyag
Levélmagasság 11 cm
Levél szélessége 11 cm
Lapok száma 113 ks
Lapanyag műanyag
Ág színe zöld
Levél színe zöld
UV védelem nem
A tüske hossza 5 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!