Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Műfüzér Potosovec színes 190 cm

Kedvezmény
40 %
Eredetileg
5 079 Ft
Csak ma
3 039 Ft ÁFA-val
2 392,91 Ft ÁFA nélkül
480 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani április 17., szerda
2 999,00 Ft
Átvételi pontok április 18., csütörtök
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

Jellemzők

A Potosovec nemzetség több tucat növényfajt tartalmaz, amelyek az Aronidae családba tartoznak.

A Potosovec az egyik leggyakrabban termesztett szobanövény. A levelek akár 15 cm -re is megnőhetnek, bőrösek és szív alakúak. Vándorló vagy mászó évelő növény. A levelek hónaljában lévő száron a Potosovec szellős gyökereket képez, különösen nedves környezetben. Szereti a támasz köré tekerni magát, amelyhez e gyökerek segítségével kapcsolódik. Természetes körülmények között a Potosovec aljnövényzetet képez a fás szárú növényekből. Légi gyökereivel kapaszkodik a fatörzsekbe, és magasabbra mászik felettük. Gyorsan nő és nagyon életképes. Ennek a növénynek érdekes és előnyös tulajdonsága, hogy megtisztítja a levegőt a szennyező anyagoktól, és még mindig mérgező.

Esemény

A Potosovec hegymászó, gyorsan növekvő növény, őshonos Indonéziában. Itt is "furcsa Jankóként" vagy "furcsa Jankóként" ismerheti. A világ több pontján megtalálnád. Például Délkelet -Ázsiában, Indonéziában és a Salamon -szigeteken. A trópusi esőerdőkben ez egy gyönyörű növény, amely szeret fára mászni, gyakran szédítő magasságokba.

Paraméterek

A mesterséges koszorúnk Potosovec tarka 190 cm hosszú. Egy műanyag szárból és 113 mesterséges levélből áll, amelyek érintésre életben vannak. A levelek természetes zöld színűek, nagyon érdekes rajza van a leveleknek. Gyönyörű különféle világoszöld, bézs vagy sárga-fehér pöttyöket, foltokat vagy foltokat tartalmaz. A füzért felfüggesztésre tervezték, és virágcserép nélkül kapható.

Elhelyezkedés

Ez a növény nagy része lehet egy modern lakásnak, bár ötvözi a hagyományos belső teret. A Potosovec használható kisebb és nagyobb belső terekben , a nappaliban vagy az étkezőben. A Potosovec segítségével is megoszthatja a teret, akár nem hagyományos függönyök, akár zöld falak formájában. Ha házi kedvencei vannak otthon, de ugyanakkor szeretné, ha otthon lenne Potosovec, javasoljuk a mesterséges változatunkat, mert már egy kis falatnyi Potosovec is súlyosabb következményekkel jár a háziállatoknál: nyáladzást, fulladást, szájduzzanatot okoz nyelv, légzési nehézségek és gyomorproblémák. Veseelégtelenséghez és későbbi halálhoz is vezethet.

Kombinációk

Ideális növénycsoportot létrehozni, amely több vonzó fajból vagy fajtából áll. Vagy csak néhány darab egy fajtából vagy fajtából. Javasoljuk, hogy kombinálja más indákkal, például borostyánnal vagy izzókkal, amelyek tökéletes mesterséges változatai megtalálhatók széles webkínálatunkban.

Paraméterek

Termékkód 20208
Meghatározás belső
Hossz 190 cm
Szárak / szárak száma 1 ks
Szár / szár anyaga műanyag
Levélmagasság 10 cm
Levél szélessége 8 cm
Lapok száma 113 ks
Lapanyag műanyag
Levél színe zöld
UV védelem nem
A tüske hossza 10 cm

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!