Lépjen kapcsolatba velünk info@hk-green.hu

Mesterséges girland Csillogó rózsaszín fenyő 300 cm

1 758,30 Ft ÁFA-val
1 db készleten azonnali szállításhoz
Futár megszólítani október 3., hétfő
2 999,00 Ft
Csomagszállítási Packeta október 4., kedd
990,00 Ft
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Leírás

A csillogó girland úgy készül, hogy illeszkedjen a karácsonyfa valódi ágaihoz, bár színe arra utal, hogy mesterséges, de annál érdekesebb karácsonyi kiegészítő. Ennek a lenyűgöző ragyogó füzérnek a hossza körülbelül 300 cm, PE anyagból (100% műanyag tűk) készül. Ez nagymértékben megfelel a fenyő típusú gallyak megjelenésének. A kívánt hosszúságra is meghosszabbítható. Bel- és kültérre alkalmas, ideális ablakok és ablakok díszítésére. A tű alakja, az ágak hossza és az ágak átmérője, de mindenekelőtt a felhasznált ágak nagy száma miatt nagyon sűrűnek tűnik. A biztonság a legfontosabb! Ezért minden anyagot a TÜV SÜD lángkésleltetése és egészségbiztonsága szempontjából tesztelt. Ezenkívül az SGS (a világ legnagyobb vizsgálóintézete) a B1 osztályú építőanyagok tűzállóságát tesztelte a DIN 4102-1 szerint. Termékeink sikeresen átmentek szigorú teszteken. A koszorú rugalmas huzalból készül, amely a végein rögzíthető. Az Ön biztonsága fontos számunkra. A gyártást és az összes felhasznált anyagot gondosan ellenőrzik. Az anyagokat szigorú tesztelésnek vetették alá. Gyönyörű karácsonyi dekoráció, kiváló minőségű.

Paraméterek

Termékkód 4932
Magasság 300 cm
Átlagos 10 cm
Alkatrészek száma 1 ks
Származási ország Németország

Vélemények

0 z 5
Ez a termék nincs besorolva. Értékelje elsőként!